Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr muncitor român, ucis în timp ce se îndrepta spre casă după ce a luat cina cu fratele său: „Un băiat foarte bun”
WhatsApp
Un tânăr muncitor român, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis, azi-noapte, în drum spre casă, în Massa din Italia.
Italia. Tânăr muncitor român, ucis în timp ce se îndrepta spre casă după ce a luat cina cu fratele său: „Un băiat foarte bun” FOTO: captură lanazione.it

Potrivit informațiilor oferite de presa din Italia, tragedia a avut loc în jurul orei locale 00:40. Românul, care se afla pe o bicicletă, a fost lovit de un autoturism în via Verdi, în drum spre casă, după ce a luat cina cu fratele său. Bărbatul muncea ca zidar în Massa.

Se pare că șoferul mașinii, după ce l-a izbit pe român, a plecat fără să dea primul ajutor. Investigațiile urmează să stabilească cu exactitate dinamica tragicului accident.

Italia. Despăgubiri uriașe pentru familia unei românce, moartă într-un cumplit accident rutier. Adela Veronica a lăsat orfani trei copii

La fața locului au intervenit carabinierii și medicii, alertați de un trecător, însă pentru român nu a fost nimic de făcut. Medicii nu au putut decât să constate moartea lui.

 

La locul accidentului au fost aprinse lumânări

 

Carabinierii vizionează acum filmările de la camerele de supraveghere pentru a stabili autorul accidentului. Pe asfalt au fost găsite urme de frânare și o pată de sânge.

Ambasada României a susținut că înmormântarea va avea loc în țara natală a bărbatului. S-a început deja o strângere de fonduri pentru mama care locuiește în România pentru a o ajuta financiar în această grea încercare.

Italia. Muncitor român, mort într-un accident cumplit: Pasagerul lui s-a stins la spital, câteva zile mai târziu

Românul de 35 de ani era considerat un băiat foarte bun, iar la locul accidentului au fost aprise niște lumânări.

 

Muncitor român, mort în casa ministrului Justiției din Italia

 

La începutul lunii mai, un alt muncitor român a sfârșit într-un tragic accident în Italia. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a murit în timp ce lucra la domiciliul ministrului italian al Justiției, în Aosta.

Italia. Muncitor român, moarte tragică alături de doi colegi: Cei patru frați ai lui Petru, despăgubiți cu 600.000 euro

Tragedia a avut loc în timp ce muncitorul român efectua lucrări de renovare în garajul unei case din Ollomont, provincia Aosta. Casa în care a lucrat bărbatul aparține ministrului Justiției, Marta Cartabia, și este reședința de vacanță a familiei. Numele victimei este Constantin O., de origine română, dar domiciliat în Aosta. Bărbatul era angajat al unei firme din Gignod. Românul a fost zdrobit de o grindă de fier, murind pe loc. Medicii ajunși la fața locului au încercat în zadar să-i salveze viața, rănile fiind prea grave. Pompierii și carabinieri s-au deplasat la locul tragicului accident, iar procurorul a efectuat un control în casă. Lucrarea este pe numele soțului ministrului Justiției și a început pe 27 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel