Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Strângere de fonduri pentru Emilian, tânărul român căruia i-a murit familia în accidentul de duminică noapte
WhatsApp
Autoritățile din Italia au organizat o strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Emilian, tânărul român care a rămas fără familie, după ce mama, tatăl și sora sa au pierit fulgerător într-un accident rutier. 

Reprezentanții Liceului Antonio Pacinotti din Mestre au organizat o strângere de fonduri pentru Emilian Celin Ciobanu, românul de 19 ani care, în noaptea dintre duminică și luni, 8 noiembrie, și-a pierdut mama, tatăl și sora într-un accident rutier.

Profesorii și colegii săi s-au alăturat astfel autorităților locale care au promis că-i vor acorda un ajutor financiar.

Rămas singur pe lume, Emilian va trebui să se confrunte cu toate problemele pe care viața i le va pune brusc în față: o chirie de plătit, facturi, haine, rechizite pentru școală și toate celelalte necesare traiului de zi cu zi.

"Îmi voi lua un loc de muncă, dar aș vrea să termin și școala", a spus recent tânărul.

Emilian: "M-am trezit fără familie"

 

Cum s-a petrecut accidentul: Românii au pierit în timp ce se întorceau acasă la Jesolo din gara Mestre. Mama, Tatiana Celina, în vârstă de 40 de ani, și tatăl, Francisc Ciobanu, în vârstă de 45 de ani, de origine română, plecaseră să-și ia fiica, pe Diana Francesca, în vârstă de 21 de ani, sosită dintr-o excursie din Toscana.

Este aproape miezul nopții și mașina lor circula în zona Triestinei, în Quarto d’Altino. O mașină mică face o depășire și intră pe banda opusă. La volan se afla Jyotika Piaser, o tânără de 29 de ani de origine indiană, care se îndrepta spre casa ei din San Donà di Piave din Mestre, după o seară într-un bar.

E un moment devastator, fără urme de frânare. Impactul este violent, inevitabil. Mașina românilor se izbește puternic și se prăbușește în șanț. Vehiculul tinerei se rotește, dar rămâne pe drum cu farurile stinse. Toți patru mor instantaneu.

Scena tragediei este groaznică

 

Câteva minute mai târziu ar fi putut avea loc un alt accident. Două persoane de 60 de ani, la bordul mașinii lor, se trezesc în fața mașinii lui Jyotika și evită accidentul, lovind-o din lateral. Acum sunt internați cu răni ușoare, în stare de șoc.

Câțiva tineri care ajung la scurt timp după aceea se opresc și țintesc farurile spre locul tragediei. Scena este groaznică. Aceștia trag un semnal de alarmă carabinierilor și pompierilor, dar încercările de a-i readuce la viață au fost inutile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel