Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Șofer de camion, spulberat de o mașină pe autostradă. Oprise pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni
WhatsApp
Un accident rutier grav a dus la moartea unui șofer de camion. Tragedia s-a produs, azi, 2 martie, de-a lungul autostrăzii A26, pe tronsonul Piemont al A26 între Alessandria și Casale.
Italia. Șofer de camion, spulberat de o mașină pe autostradă. Victima, opise pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni.

Victima este un bărbat de 52 de ani, de origine bulgară. Șoferul de camion a fost lovit de un autoturism, în timp ce oprise pe banda de urgență a tronsonului Piemont al autostrăzii A26.

Potrivit celor reconstruite de polițiști, bărbatul a fost lovit de un autoturism în timp ce a oprit pe banda de urgență a autostrăzii. Se pare că victima a avut o problemă cu camionul și s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat.

După ce a ieșit din cabină și mergea de-a lungul camionului, pentru  verifica problema, a fost lovit, mortal, de  un automobil, scrie Fanpage.it.

Italia. Șofer de camion, spulberat de o mașină pe autostradă. Victima, opise pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni

 

Accidentul rutier mortal a avut loc azi dimineață, în jurul orei 8.30, pe autostrada A26, spre direcția nord, la km 71 spre Casale Monferrato, lângă tunelul San Salvatore Monferrato.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva pe șoferul bulgar.  Șoferul camionului a murit pe loc, iar medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

La locul tragediei, pe lângă ambulanțe, au ajuns și agenții Poliției Rutiere din Alessandria, care au demarat o anchetă pentru stabilirea dinamicii evenimentului rutier.  Tragedia nu a avut repercusiuni grave asupra traficului rutier, deoarece nu a fost necesară închiderea totală a tronsonului de autostradă.

Reamintim că un tânăr șofer român de camion, în vârstă de 28 de ani, a fost zdrobit de propriul său TIR, pe 31 ianuarie, seară, în parcarea Lario Tir, zona Lazzago din Varese, Italia.

Italia. Șofer român de TIR, accidentat grav de propriul camion, într-o parcare: Tânărul se zbate între viață și moarte la spital

 

Teribilul accident a avut loc cu doar câteva minute înainte de ora 21:30, atunci când tânărul șofer român fost lovit și strivit de camionul său în timp ce era angajat într-o manevră de decuplare a remorcii.

La fața locului, pentru a verifica incidentul și pentru a reconstitui dinamica accidentului, au sosit agenții poliției locale din Como. Tânărul a fost mai întâi stabilizat de echipa medicală și apoi transportat cu elicopterul 118 la spitalul Circolo di Varese în cod roșu. Românul este internat la Terapie Intensivă și prognosticul este rezervat cu privire la șansele de supraviețuire.

Șoferul român făcea o manevră de cuplare și decuplare a remorcii

 

Tânărul român de 28 de ani a fost angajat într-o manevră de cuplare și decuplare a remorcii. Odată eliberarea completă, tractorul vehiculului greu - probabil din cauza unei probleme la frâna de mână - ar fi început să scape de sub control. Șoferul de camion ar fi observat ce se întâmplă și ar fi încercat să se urce înapoi la bordul tractorului pentru a opri vehiculul greu din mișcare.

Procedând astfel, însă, ar fi fost strivit între roțile propriului camion și un alt camion care era parcat în aceeași zonă. Situația a devenit foarte gravă, iar șoferul român, care conducea un camion italian, a fost preluat în cod roșu pentru rănile grave suferite de la zdrobirea autoturismului greu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel