Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Sfârșit tragic pentru un muncitor român: „Am crezut că am lovit un animal”
WhatsApp
Un muncitor român, în vârstă de 44 de ani, a fost ucis pe șoseaua Aurelia din Montalto di Castro, o comună în Provincia Viterbo, Lazio din Italia. 
Foto: ILUSTRATIV

Ioan avea domiciliul în Tarquinia, provincia Viterbo din Italia, și a fost lovit de un bărbat de 56 de ani în după-amiaza zilei de 22 ianuarie. Ieri dimineață, la unitatea de carabinieri din Montalto di Castro, i s-a încredințat unui consultant tehnic oficial sarcina de a reconstitui dinamica tragicului accident în care a murit românul care ar fi împlinit 45 de ani pe 29 ianuarie). Șoferul și-a recunoscut fapta, însă susține că a plecat de la locul tragediei pentru că el credea că „am lovit un animal”.

După cum se știe, însă, tocmai muncitorul de origine română a fost cel care mergea pe marginea drumului și care a fost lovit de mașina care venea din spatele lui, și aruncat pe partea opusă a șoselei, astfel că trupul său a fost apoi lovit din nou de alte câteva vehicule care au ajuns în sens opus, spre Grosseto.

 „S-a temut pentru viața ei”. Românca-fotomodel din Italia, acuzată că și-ar fi ucis vecina, în libertate: „Georgeta s-a apărat pur și simplu”

 

Ioan lasă în urmă un copil

 


Procurorul l-a pus sub acuzare pe șoferul de 56 de ani pentru infracțiuni de ucidere rutieră, cu circumstanța agravantă, părăsirea locului faptei. De asemenea, procurorul nu a considerat necesară efectuarea autopsiei a ceea ce a mai rămas din bietul trup al victimei, fiind clare cauzele decesului. 

Românul se afla de câțiva ani în Italia și lucra ca muncitor forestier într-o companie mare cu sediul social în Roma. Ioan lasă în urmă în România un băiat de 14 ani. Trupul a fost repatriat duminică, iar înmormântarea va avea loc în orașul natal al familiei, Botoșani, în zilele următoare.

Muncitor român exploatat în Italia: "După 4 luni de muncă în pădure, mi-au dat 50 de euro"

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel