Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Salvini, convocare de URGENȚĂ după ce un suporter a murit
WhatsApp
Matteo Salvini va convoca şefii cluburilor de fotbal din Serie A şi Serie B, alături de şefii galeriilor. 

Ministrul de interne al Italiei, Matteo Salvini, a anunţat joi că va convoca şefii cluburilor de fotbal din Serie A şi Serie B, alături de şefii galeriilor, după ce un suporter şi-a găsit moartea într-o confruntare dinaintea meciului Inter - Napoli (1-0), disputat miercuri, relatează EFE.

'"În 2018, nu este posibil să mori mergând la un meci de fotbal. Stadioanele trebuie să fiu un loc de divertisment şi nu de violenţă'', a declarat ministrul Salvini, care a programat întâlnirea pentru începutul anului viitor.

Citește și: Salvini, RĂSPUNS după ce i s-a cerut demisia pentru că mânca nutella pe facebook, în timp ce italienii erau îngroziți de cutremur

Un fan al lui Inter a decedat joi în spital, după ce a fost strivit de un vehicul de teren într-un incident între suporteri, la circa doi kilometri de stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

Daniele Belardinelli, de 35 ani, a fost lovit de o maşină 4x4, în contextul unor incidente între fani, dar poliţia nu l-a identificat încă pe şofer. Belardinelli era din Varese şi avea antecedente privind incidentele pe stadioane, a precizat şeful poliţiei din Milano, Marcello Cardona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel