Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută cu bestialitate de soțul italian. E convins că a rămas gravidă cu amantul
WhatsApp
O româncă de 28 de ani rezidentă în localitatea Frosinone (Lazio) a fost bătută crunt de soțul său, un italian 52 de ani. Bărbatul și-a ieșit din minți și a acuzat-o că la înșelat și că a rămas gravidă în urma relației extraconjugale. 

Presa din Italia scrie despre cazul unei românce care trăiește un adevărat coșmar. Potrivit publicației ciociariaoggi.it, care citează surse din poliție, femeia nu este la prima experiență de acest fel, fiind abuzată de mai multe ori. 

Tânăra a depus plângere la poliție împotriva soțului și în trecut, după ce bărbatul a agresat-o. Totul însă a degenerat zilele trecute, atunci când soțul româncei a lovit-o cu bestialitate atunci când a aflat că este gravidă. El i-a reproșat soției sale că a rămas gravidă cu un alt bărbat.

Românca de 28 de ani n-a mai rezistat și a plecat hotărâtă la secția de poliție pentru a depune plângere pe numele italianul de 52 de ani. Având în vedere că soțul violent nu era la prima abatere de acest gen, judecătorul a emis un ordin de restricție pe numele bărbatului. Astfel, italianul nu are voie să se mai apropie de soția sa. 

romanca batuta de sotul italian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel