Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă agresată de soț, de față cu mama sa și carabinierii: „Îți arăt eu ție!“
WhatsApp
O româncă a fost agresată, la Forcelle di Tornimparte (L'Aquila) de partenerul ei, un muncitor român. Evenimentele s-au petrecut chiar în aceste zile în care în mai multe orașe din Italia au loc manifestații împotriva violenței de gen. 

Incidentul grav din Forcelle di Tornimparte, Italia, a fost oprit de intervenția promptă a carabinierilor, evitând consecințe mai serioase. La solicitarea unei femei românce, care a raportat că a fost agresată de partener, carabinierii au acționat imediat. Partenerul, amenințător, a fost blocat și arestat după ce a încercat să o agreseze pe femeie. Aceasta, transferată la spital cu vânătăi la cap, a relatat carabinierilor diverse agresiuni în timp.

La ordinul procurorului Guido Cocco, bărbatul de 40 de ani, D.C., a fost plasat în detenție.

'Nenorocito, îți arăt eu ție', a apucat să strige românul înainte să fie pus la pâmânt de carabinieri. În timp ce multe piețe din Italia, cu ocazia zilei împotriva violenței împotriva femeilor, s-au adunat pentru a-și arăta apropierea față de toate victimele violenței de gen și pentru a se ralia familiei tinerei studente universitare Giulia, în Forcelle di Tornimparte (L'Aquila) în același timp a avut loc încă un episod grav care numai datorită intervenției la timp a carabinierilor nu s-a transformat în ceva mai grav. 

Românul a continuat amenințările și de față cu Carabinierii

 

Carabinierii, la solicitarea de ajutor din partea unei femei de naționalitate română, cu mama sa alături, care se plângea că a fost bătută de partenerul său, au intervenit imediat. La sosirea soldaților, bărbatul era încă prezent și a avut o atitudine necooperantă, mergând până la a-i amenința chiar pe soldați.

În timpul identificării, bărbatul, când a văzut-o pe femeie, ar fi amenințat-o mai întâi pe aceasta și apoi ar fi încercat să o agreseze: "Îți arăt eu ție".

Carabinierii au fost cei care l-au blocat și s-au aruncat asupra lui pentru a-l aresta. Femeia, după o reticență inițială datorată fricii de posibile represalii din partea partenerului său, s-a deschis și le-a povestit carabinierilor cum agresiunile fizice și psihologice au fost diferite în timp. La fața locului au ajuns și serviciile de urgență 118, care au transferat-o pe femeie la urgențe, deoarece aceasta avea vânătăi la cap. 

La indicațiile procurorului general, Guido Cocco, carabinierii l-au transferat la închisoare pe D.C., arestat, un muncitor din L'Aquila, în vârstă de 40 de ani. Bărbatul este asistat de avocatul Francesco Valentini.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel