Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, urmărit ca în filme de polițiști, după ce a furat un automobil
WhatsApp
În această seară, 27 octombrie, personalul Biroului General de Prevenire și Salvare Publică şi echipa mobilă a  Comandamentului de poliție Parma au urmărit o mașină furată în noaptea precedentă.
carabinieri_noaptea

Polițiştii au urmărit vehicul furat, la volanul căruia era un cetăţean român, cu un palmares întreg de infracţiuni: furt, tentativa de jaf, deținerea ilegală de arme, dar şi conducerea fără permis. Deoarece şoferul nu a oprit la  intersecția dintre șoseaua Traversetolo și Via Montebello, agenți au pornit în urmărirea vehiculului, de-a lungul via Sidoli, via Terracini, via Pertini și, în cele din urmă, pe via Saragat.

Aici mașina a oprit, iar două persoane au abandonat vehiculul, alergând pe câmpurile învecinate. Agenții care au continuat urmărirea pe jos, au reușit să-l prindă pe șofer, blocându-l. La percheziţiile automobilului, poliţiştii au găsit diverse instrumente folosite în spargeri, dar şi mai multe pungi cu îmbrăcăminte. Toate bunurile au fost confiscate. În ceea ce privește mașina, aceasta a fost returnată proprietarului de drept, scrie gazzettadellemilia.it.

Proprietarul automobilului a depus o plângere pe numele românul care s-a declarat a fi nevinovat în legătură cu furtul maşinii.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel