Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român salvat din mașina în flăcări de un carabinier aflat în timpul liber. „Mulțumesc, din toată inima, acestui înger păzitor“
WhatsApp
Un român de 31 de ani, din Alta Valmarecchia (Emilia Romagna), a fost la un pas de moarte după ce mașina sa a ars în întregime. Salvarea bărbatului a fost un carabinier, aflat în timpul liber, care a văzut incendiul și a acționat prompt, astfel că singura pierdere a fost autoturismul.
Italia. Român salvat din mașina în flăcări de un carabinier aflat în timpul liber. „Mulțumesc, din toată inima, acestui înger păzitor“

Carabinierul, care era în timpul său liber, a observat că de sub autoturismul său ieșeau flăcări și l-a atenționat pe bărbat, ajutându-l să iasă din mașină. Imediat după aceea, Mercedesul în care se afla a ars în întregime. „Ar fi putut avea loc o tragedie, acest om mi-a salvat viața”, a afirmat românul de 31 de ani, care acum vrea să îi mulțumească celui care i-a salvat viața.

Românul se afla la volanului autoturismului său pe via Galli, din Novafeltria, fără să-și dea seama ce se întâmplă, când atenția i-a fost atrasă de un cetățean, un carabinier aflat în timpul liber, care gesticula și striga la el să se oprească imediat. Carabinierul observase de fapt flăcările care ieșeau prin partea inferioară a mașinii.

Român salvat din mașina în flăcări de un carabinier aflat în timpul liber

 

Șoferul de origine română, care împreună cu familia sa locuiește în Alta Valmarecchia de 23 de ani, vrea astăzi să mulțumească, prin intermediul publicației Alta Rimini, bărbatului care și-a salvat viața: „Eu nu știu numele acestei persoane, dar dacă nu ar fi fost ajutorul său neprețuit, astăzi nu aș mai fi fost", spune el, încă în stare de șoc la ceea ce s-a întâmplat.

A abandonat mașina și așa și s-a salvat, dar tânărul și-a văzut mașina complet distrusă de flăcări. "S-ar fi putut termina tragic pentru mine, mulțumesc cu adevărat acelui carabinier pentru intervenția sa. Acestui Înger Păzitor aș vrea să-i mulțumesc, din toată inima, pentru că m-a salvat”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel