Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român rănit grav, după ce mașina lui a zburat zece metri prin aer și s-a oprit într-un copac
WhatsApp
Un accident, în urma căruia un român a fost rănit grav, s-a produs la intrarea într-un tunel, în Anagni (Italia). Starea sa era atât de gravă, încât a fost nevoie de un elicopter care să îl transporte la spital.
Italia. Un român a fost rănit grav, după ce mașina lui a zburat zece metri prin aer

Două autoturisme, un Renault Clio și un Renault Megane, s-au ciocnit, din motive care sunt încă în curs de investigare, la intrarea într-un tunel, în direcția Anagni. În urma accidentului au fost rănite două persoane, o femeie din Anagni și un bărbat român.

Acesta din urmă a fost găsit în stare atât de gravă, încât a fost chemat un elicopter pentru a-l transporta pe bărbat la spital, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale necesare. Pompierii s-au deplasat la fața locului pentru a îndepărta autoturismele. Potrivit autorităților, unul dintre vehicule s-a izbit între doi copaci de pe marginea drumului.

Un copac a oprit mașina, care altfel ar fi plonjat în râpa din zonă. Mașina ar fi zburat aproape zece metri, iar în urma accidentului, drumul a fost închis pentru a permite desfășurarea operațiunilor de salvare. 

 

Cuplu de români, în stare critică după un accident bizar pe autostradă

 

Un alt accident șocant, care a implicat un cuplu de conaționali, a avut loc săptămâna trecută. Incidentul a avut loc pe autostradă, în apropiere de Santa Cecilia. Cuplul de români se întorcea acasă de la Terracina când, la câțiva kilometri înainte de intersecția de la Alatri, au intrat cu mașina în parapetul de protecție. Mașina s-a întors, în urma impactului, și a ajuns cu partea din față orientată în sens opus. Cei doi români sunt în prognostic critic, la spital. Ei au fost descarcerați de pompieri și ajutați de personalul medical să iasă din mașină pentru a fi transportați la urgență.

Cei doi români, în vârstă de 60 de ani, au fost ajutați de pompieri și de serviciile de urgență 118 să iasă din vehicul, un Ford Fiesta, iar apoi au fost transportați cu o ambulanță la spitalul din Ferentino. Carabinierii au fost de asemenea la fața locului pentru investigațiile necesare.

O scenă înspăimântătoare le-a apărut în față primilor salvatori și celor care circulau cu mașina pe autostrada Sora-Ferentino, ieri, în jurul orei 11.00. Mașina a fost distrusă complet în partea din față și pe partea pasagerului, iar două persoane, un bărbat și o femeie, au rămas, rănite, în interior. Personalul medical a sosit la fața locului pentru a acorda primul ajutor cuplului. Cele două persoane au rămas blocate în vehicul și, prin urmare, a fost nevoie de intervenția pompierilor.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel