Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, oprit pentru un control în trafic. Bărbatul ascundea în mașină peste un kilogram de hașiș
WhatsApp
Miercuri, 9 februarie, în cadrul controalelor care vizau prevenirea și stoparea infracțiunilor legate de trafic și consum de droguri, echipa Poliției Judiciare a efectuat 4 percheziții domiciliare. În urma acestor controale, au fost reținuți doi bărbați, între care și un român din Civitavecchia.
Italia. Român, oprit pentru un control în trafic. Bărbatul ascundea în mașină peste un kilogram de hașiș.

În această dimineață, a avut loc audierea pentru validarea arestării a doi cetățeni, un italian și un român, asupra cărora au fost găsite două kilograme de hașiș. Cei doi bărbați au fost arestat de polițiștii de la Postul de Poliție Civitavecchia.

Miercuri, 9 februarie, în cadrul unor controale, care vizau  traficu de droguri, echipei Poliției Judiciare au efectuat 4 percheziții domiciliare, ân timpul cărora au fost găsite și confiscate 2100 de grame de hașiș.Doi bărbați au fost arestați, iar cel de-al treilea a fost denunțat în stare de libertate.

Cei doi bărbați au fost arestați în cadrul a două operațiuni distincte, prima în municipiul Santa Marinella, unde în urma unui control rutier al unui autovehicul, SAU, au fost găsite 1.002 grame de hașiș. Ulterior, în timpul percheziției domiciliare a bărbatului, agenții au ridicat o cantitate modestă din același drog și un cântar de precizie folosit pentru ambalarea acestuia, scrie  bignotizie.it.

În continuarea controalelor, privind combaterea traficului de droguri, în unui nou control rutier, agenții l-au oprit pe un cetățean român, asupra căruia au găsit 1.005 de hașiș. În cadrul verificărilor, un tânăr Civitavecchia a fost găsit în posesia a 96,88 grame de hașiș. Acesta a fost raportat și în stare de libertate.  

Un alt român a fost reținut, în după-amiaza zilei de 31 ianuarie, la Bernalda, după ce a fost prins în flagrant.

 

Italia. Român, traficant de droguri, arestat de carabinieri. Bărbatul, dat de gol de consumatorii care îl vizitau non-stop

 

În contextul serviciilor de combatere a vânzării și consumului de droguri pe litoralul ionic, carabinierii din Pisticci, au arestat, în după-amiaza zilei de 31 ianuarie, la Bernalda, un tânăr de 24 de ani, de naționalitate română, care a fost prins în flagrant.

Românul, rezident, de câțiva ani, în municipiul Bernalda, cunoscut de polițiști, a fost tras la răspundere pentru infracțiunea de deținere de droguri, în scopul comercializării. Carabinierii Nucleului Operațional au observat că mai mulți bărbați, cunoscuți ca consumatori obișnuiți de droguri, vizitau des locuința bărbatului din centrul orașului Bernalda. 

După mai multe zile de supraveghere, carabinierii au găsit momentul potrivit pentru a-l reține pe român în timp ce vindea stupefiante, scrie sassilive.it.

Carabinierii l-au găsit în posesia a 2 doze de hașiș, care erau ascunse în haine. În casa românului, carabinierii au mai găsit alte găsit alte 165 de grame de hașiș, precum și un cântar de mare precizie și diverse materiale de ambalare. În urma celor descoperite, tânărul de 24 de ani a fost arestat și dus în închisoarea Matera la dispoziția Autorității Judiciare Matera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel