Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, înjunghiat de un conaţional pentru o datorie.  La percheziţii, carabinierii au dat peste o comoară
WhatsApp
Poliția de Stat din Canicattì a fost solicitată să intervină pentru a aplana un scandal, izbucnit între doi români. Unul din ei fiind în stare de ebrietate, şi-a atacat violent un compatriot.
cutit_scandal

Victima le-a spus poliţiştilor că a fost ameninţat cu un cuţit de un vecin, care l-a şi bătut violent, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnul în față. Oamenii legii au constatat că victima avea două tăieturi deasupra sprâncenei stângi și, prin urmare, l-au invitat să meargă la camera de urgențe. 

Din investigațiile efectuate și din reconstrucția faptelor, s-a constatat că atacatorul s-a dus la casa victimei pentru recuperarea unei sume de bani pe care i-a împrumutat-o ​​anterior. Victima, care nu avea banii necesari, a fost lovită cu cruzime.

În timpu percheziţiilor pentru a găsi arma atacului, poliţiştii au găsit, la casa bătăușului, 17 doze de substanță narcotică, învelite în hârtie de aluminiu, probabil ca „marijuana”, cu o greutate totală de  50.67 grame, care era pregătită pentru vânzare. În plus, au mai găsit 32,42 de grame de substanță neambalată, scrie siciliareporter.com.

Prin urmare, românul atacator este cercetat în stare de libertate de către autoritatea judiciară pentru deţinerea de droguri, în scopul vânzării, dar şi pentru vătămării corporale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel