Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, încătușat după ce a fugit din țară cu fiul de 9 ani: „Tatăl tău a făcut lucruri urâte în România”
WhatsApp
Un român, în vârstă de 30 de ani, a fost prins în Italia pe baza un mandat de arestare europeană.
Bătaie la un botez de români din Italia: Ringul de dans s-a transformat într-un ring de box, iar un invitat a ajuns la spital

Potrivit presei din Italia, românul și-a bătut soția până la moarte în România și a fugit cu fiul său de 9 ani în Italia, la San Cipriano d'Aversa (Caserta), pentru a începe o nouă viață. Însă, autoritățile i-au dat de urmă și a fost arestat de carabinieri pe baza un mandat de arestare europeană.

Românul a mers la cazarma Arma din Casal di Principe știind că este căutat și că sunt pe cale să-l ia. Crima a avut loc în luna martie în Iași. O poveste tragică în care, pe lângă femeia ucisă, mai există și un copil care nu știe nimic despre moartea mamei sale, i-au spus doar că este în spital, și care acum și-a văzut tatăl încătușat „pentru că a făcut lucruri urâte în România”, așa cum i-au explicat carabinierii copilului pentru a-l liniști, chiar dacă nu a fost ușor să-l despartă de tatăl său.

 

Vezi și 

 

Italia. Mama româncă ce și-a pierdut fiicele sub tren își strigă durerea: „Multe întrebări vor rămâne fără răspuns”

 

Mama româncă ce și-a pierdut cele două fete s-a întors în Italia pentru a plânge cel mai grav dezastru pe care îl poate atinge și un părinte. Bunica Tatiana este cu ea.

„Este o durere imensă, nu pot să găsesc cuvinte. Multe întrebări vor rămâne fără răspuns. Erau două fete foarte responsabile, nu-mi explic”, spune Tania, mama româncă a fetelor.

Procesiunea de doliu la casa Giuliei și Alessiei a continuat fără încetare. Un lung șir de mașini, rude și prieteni, buchete de flori sunt în fața porții pentru a mărturisi încă o dată apropierea tuturor, dar și șocul și sentimentul de tragedie împărtășite în aceste ore de la periferia Bologna din Italia.

Tatăl Vittorio plânge fără încetare. El repetă că nu are nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat. Și este clar că nu poate accepta un astfel de sfârșit. „Nu am vrut să meargă la discotecă”, le-a spus el rudelor apropiate din jurul lui, „dar ele au insistat și am cedat. M-aș fi dus să le iau, apoi oboseala și reasigurările lor că vor fi bine...”, spune părintele care nu poate accepta o soartă atât de crudă. De asemenea, tatăl fetelor a spus că pentru cele două era prima dată singure cu trenul spre Riviera. În general, acea călătorie o făceau împreună.

Ștefania este sora mai mare, în vârstă de 23 de ani, fiica Taniei. „Cum pot să mă descurc fără micuțile mele de acum?”. Ștefania s-a născut în România, dintr-o relaţie anterioară de-a mamei. Trăia însă în casa lui Vittorio, care a crescut-o ca pe propria fiică.

Încă nu există o dată pentru înmormântare, spune primarul, care continuă să țină legătura cu Sediul Poliției Rimini în așteptarea autorizației pentru predarea trupurilor neînsuflețite și, astfel, pentru a le putea înmormânta. Cu siguranță în formă publică și în interiorul bisericii Madonna del Buonconsiglio, lângă facilitățile sportive și la câțiva pași de Primărie.

Va fi doliu în oraș. Giulia, Alessia, Ștefania și tata Vittorio erau ca un întreg, uniți. Nimeni nu și-ar fi putut imagina vreodată o asemenea nenorocire.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel