Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român găsit MORT pe o bancă din Gela. Carabinierii au o primă ipoteză
WhatsApp
Un român din Italia a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din orașul Gela, Sicilia. Oamenii legii au o primă ipoteză în acest caz.
Român, gasit mort pe o strada din localitatea italiană Gela (Sursa: quotidianodigela.it)

Un bărbat de naționalitate română a fost găsit mort, în dimineața zilei de 21 martie, în apropierea de biserica San Domenico Savio din cartierul Villaggio Aldisio al orașului Gela, provincia italiană Caltanissetta (Sicilia).

Primele cercetări au arătat că bărbatul era un om al străzii și nu avea un acoperiș deasupra capului, relatează publicația locală Quotidiano di Gela.

Găsit mort pe un pat improvizat

 

Românul din Italia a fost găsit de către polițiști într-un pat improvizat pe o bancă. Bărbatul era deja decedat, cu o rană în zona capului. Trupul neînsuflețit a fost preluat de o ambulanță care a sosit la fața locului.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a determina cauzele morții bărbatului, fiind dispusă și o autopsie.

Din informațiile obținute de oamenii legii, se pare că în aceeași zonă mai trăia un bărbat, tot român, în compania căruia persoana decedată era văzută destul de des. În această dimineață, celălalt bărbat nu a mai fost găsit în zonă, iar agenții bănuiesc că între cei doi a existat un conflict.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel