Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr român executat în stil mafiot în plină stradă: Mihai, împușcat din mers de o persoană aflată pe o motocicletă
WhatsApp
Tânăr român, împușcat mortal în timp ce mergea pe stradă, în Roma. Victima se numește Mihai Ștefan Roman, în vârstă de 33 de ani.
Sursa foto: Lapresse

O execuție, ca cele dintre bandele de traficanți de droguri. Deși pista drogurilor nu este încă cea definitivă, cert este că asasinarea lui Ștefan Mihai Roman, petrecută miercuri seară la Casal de Pazzi, cel puțin prin modul în care a fost comisă, amintește de reglările de conturi din cercurile crimei organizate.

Bărbatul, un zidar de 33 de ani, a fost lovit cu cel puțin două gloanțe în cap și în abdomen. Răni fatale care l-au costat viața.

Scenariul este același, iar scenariul de la Casal de Pazzi, de data aceasta, nu a făcut excepție. Aseară, puțin după ora 20.00. Locuitorii sunt încă afară, unii ies, alții se întorc înăuntru, așa cum făcea Ștefan Mihai Roman. La numărul 9, Via Francesco Selmi, se aud mai multe focuri de armă și un moped trece în trombă. Ștefan Mihai Roman a fost împușcat în timp ce se plimba. Două împușcături fatale l-au lovit în abdomen și în cap. Între timp, criminalul, împreună cu complicele său, scapă cu acel moped care încă mai mergea.

Italia. Tânăr român executat în stil mafiot în plină stradă

 

O execuție, într-adevăr. O ambuscadă pusă la cale probabil de cineva care cunoștea obiceiurile victimei, un bărbat de 33 de ani. La fața locului s-au deplasat carabinierii din Montesacro și nucleul de investigații din Via In Selci care acum investighează.


Dar cine a fost Ștefan Mihai Roman? Potrivit celor cunoscute, acesta avea doar un cazier minor pentru infracțiuni contra patrimoniului. Furturi, pe scurt. Un zidar angajat cu regularitate la o firmă de construcții din Roma. Un mic infractor care se retrăsese din activitate, cel puțin pe hârtie. Și totuși, modalitățile ne fac să ne imaginăm altceva. Că ar fi fost vorba de droguri? Anchetatorii nu exclud această ipoteză.

Mihai, împușcat din mers de o persoană aflată pe o motocicletă

 

Poate că Mihai avea o datorie sau făcuse o greșeală. Cert este că, de ieri, și zonele San Basilio și Tor Bella Monaca au fost scotocite. Cel care l-a ucis pe Mihai îi cunoștea obiceiurile. Știa, de asemenea, că locuia acolo.

A vrut să-l omoare pe Mihai și a făcut-o. Pe scurt, este ușor de imaginat că crima a fost bine planificată. Oricine a acționat, este posibil să fi lăsat totuși câteva urme. Au existat mai mulți martori în cartier, iar zona este acoperită de mai multe camere de luat vederi. Carabinierii le-au achiziționat și lucrează pentru a da un chip și un nume criminalului. Nici o pistă nu este exclusă.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel