Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român arestat, după ce s-a folosit de un dispozitiv electronic ascuns în telefonul mobil pentru a câștiga la păcănele
WhatsApp
Un bărbat de naționalitate română a fost prins de poliție și arestat în timp ce folosea un dispozitiv electronic, ascuns în telefonul mobil pentru a câștiga la păcănele.
Italia. Român arestat, după ce s-a folosit de un dispozitiv electronic ascuns în telefonul mobil pentru a câștiga la păcănele

Un individ a fost arestat pentru utilizarea unui dispozitiv electronic, ascuns în telefonul mobil pentru a câștiga la păcănele. Dispozitivul permitea comunicarea cu software-ul aparatelor de joc și obținerea de câștiguri financiare ilegale, conform presei italiene.

 

Român, arestat pentru că trișa la jocurile de noroc

 

Suspectul, identificat ca fiind C.V., un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, a fost prins în flagrant de către carabinierii de la Stația Azzano Decimo. Totul a început după ce un proprietar de local a observat comportamentul suspect al individului în timp ce încerca să joace la aparatele de slot. Acesta a alertat autoritățile prin intermediul serviciului de urgență 112.

Carabinierii au intervenit rapid și l-au identificat pe bărbat. Ulterior, investigațiile au scos la iveală un telefon mobil special modificat, echipat cu un sistem electronic care permitea comunicarea cu software-ul aparatului de joc. Dispozitivul putea analiza datele și juca în momentele favorabile pentru obținerea de câștiguri.

 

Bărbatul de naționalitate română avea asupra sa și câteva carduri furate

 

Pe lângă telefonul modificat, românul avea asupra sa o sumă de aproximativ 300 de euro în monede, care au fost confiscate, precum și o pereche de carduri de sănătate ce erau utilizate în scopuri de joc, fiind furate și înregistrate pe numele altei persoane.

Drept urmare, suspectul a fost reținut și pus sub acuzare pentru furt calificat prin mijloace frauduloase. La cererea procurorului Del Missier, acesta a fost eliberat temporar în așteptarea audierii de validare a arestului.

Această captură demonstrează eforturile autorităților de a combate fraudele în jocurile de noroc și utilizarea dispozitivelor electronice ilegale. Astfel de acțiuni au scopul de a proteja integritatea și corectitudinea în industria jocurilor de noroc, asigurând astfel un mediu sigur și echitabil pentru toți jucătorii.

----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel