Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Rapperii Baby Gang și Neima Ezza arestați: sunt acuzați de amenințări, violență și tâlhărie
WhatsApp
Rapperii italieni Baby Gang și Neima Eizza au fost arestați, fiind acuzați de amenințări și tâlhărie. 
Foto: captura Youtube

Amenințări, bătăi și tâlhărie. Acestea sunt infracțiunile de care sunt acuzați doi tineri rapperi și un al treilea băiat care ieri, miercuri, 19 ianuarie, au fost arestați în cadrul unei operațiuni conduse de poliția de stat și carabinieri și coordonată de Parchetul din Milano.

Potrivit măsurii emise de judecătorul de cercetare preliminară, s-a dispus ca rapperul de douăzeci de ani Zaccaria Mouhub, alias Baby Gang, să fie supus arestului în penitenciar, în timp ce alți doi suspecți (rapperul Amine Ez Zaaraoui, în vârstă de 20 de ani, alias Neima Ezza și un tânăr de 18 ani) au fost plasați în arest la domiciliu.

Ar fi furat bani și bijuterii

 

Potrivit publicației Fanpage.it, arestările au fost efectuate în Milano și Sondrio. Potrivit investigațiilor efectuate de agenții Oficiului General de Prevenire a Ajutoarelor Publice din cadrul Sediului Poliției din Milano și ofițerii companiei Carabinieri din Pioltello, cei trei ar fi abordat victimele pe stradă, utilizând amenințări și profitând de "superioritate numerică". Astfel, cei trei ar fi furat bani, bijuterii și alte obiecte personale de valoare.

Se caută mai mulți complici

 

Atacurile datează din mai 2021, în San Lorenzo și în Piazza Vetra. Conform celor reconstruite de anchetatori, doi bărbați au fost blocați, bătuți și apoi jefuiți de lănțișoarele de aur. Două luni mai târziu, în Vignate alte două persoane au fost abordate de doi tineri. Unul dintre ei ar fi avut o armă cu el și ar fi furat bani, căști și cheile mașinii. S-ar părea că cei trei nu au acționat singuri: sunt în desfășurare cercetări ulterioare pentru identificarea posibililor complici.

Supraveghere specială pentru Baby Gang

 

În data de 12 ianuarie, Poliția Sondrio a cerut supravegherea specială a lui Baby Gang. Secția de măsuri preventive a instanței din Milano se va pronunța pe 8 februarie. Potrivit oamenilor legii, tânărul de 20 de ani ar fi periculos din punct de vedere social și ar fi săvârșit numeroase infracțiuni. 

Ciocniri cu poliția

 

În aprilie 2021, cei doi rapperi au adunat în jur de trei sute de bărbați pentru a realiza un videoclip în cartierul San Siro. Având în vedere adunarea uriașă, interzisă de prevederile anti-Covid, poliția a intervenit și s-a creat un haos generalizat. Unii din participanții la filmare au început să arunce cu pietre și sticle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel