Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Prietena premierului Giorgia Meloni, ucisă într-un atac armat: "Nu este corect să mori aşa"
WhatsApp
O tragedie s-a produs azi, într-o cafenea din nordul Romei, unde avea loc o şedinţă a locatarilor unui bloc. Un bărbat a împușcat mortal trei persoane, între care o prietenă a premierulu Giorgia Meloni.
Italia. Prietena premierului Giorgia Meloni, ucisă într-un atac armat- Nu este corect să mori aşa

Alte trei persoane au fost rănite în urma focurilor de armă trase şi cel puţin una dintre victime are răni grave. Suspectul, în vârstă de 57 de ani, era implicat într-o serie de dispute cu asociaţia de locatari, a declarat un martor pentru Rai News Italia.

"A intrat în încăpere, a închis uşa şi a strigat 'Vă omor pe toţi', apoi a început să tragă", a relatat un alt martor, citat de agenţia italiană de presă Ansa. Locatarii au reuşit să-l imobilizeze şi să-l dezarmeze înainte de sosirea poliţiei.

La câteva ore după acest incident, premierul Giorgia Meloni a postat pe Instagram o fotografie, în care apărea alături de Nicoletta Golisano, una dintre victime, spunând că era prietena ei, scrie Ziare.com.

"Nu este corect să mori aşa. Nicoletta era fericită şi frumoasă, în rochia roşie pe care şi-a cumpărat-o pentru petrecerea de 50 de ani în urmă cu câteva săptămâni. Pentru mine, ea va fi mereu frumoasă şi fericită aşa", a scris Meloni, precizând că femeia avea un soţ şi un copil de 10 ani. "

Poliţia nu a comentat care a fost motivul acestui atac, iar postarea lui Meloni nu sugerează că ar fi fost vorba de o motivaţie politică.

Primarul Romei, Roberto Gualtieri, a convocat pentru luni o reuniune de urgenţă privind securitatea după ceea ce a numit "episodul grav de violenţă care a lovit oraşul".

 

Vezi si:

 

Italia. 3 morți și 4 răniți, după ce un bărbat a deschis focul la ședința locatarilor unui bloc din Roma

 

Trei femei au fost ucise duminică, când un bărbat a scos o armă și a deschis focul la o întâlnire a locuitorilor unui bloc de apartamente din Roma.

Potrivit poliției, un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut după atacul care a avut loc într-un bar din cartierul Fidene unde avea loc întâlnirea.

"A intrat în cameră, a închis ușa și a strigat „Vă omor pe toți”, apoi a început să tragă”, a declarat un martor pentru agenția italiană de presă Ansa.

Alte patru persoane au fost rănite în urma împușcăturii, cel puțin una dintre ele suferind răni grave.

Suspectul era un localnic care fusese într-o serie de dispute cu asociația de locuitori, a declarat un alt martor pentru Rai News.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Giorgia Meloni (@giorgiameloni)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel