Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Polițiști atacați cu cuțite și ciocane de doi români, „hoți” într-un magazin. Unul dintre ei era proprietarul
WhatsApp
Doi români, de 45, respectiv 32 de ani au fost reținuți la  Sestri Ponent, în Italia, după ce au atacat polițiștii care i-au prins în flagrant în timp ce intraseră într-o măcelărie.

Faptele s-au petrecut miercuri seară la Sestri Ponent, iar polițiștii au arestat un român în vârstă de 45 de ani pentru rezistență la arestare, amenințări, ultraj și rănire și au reținut un altul, de 32 de ani, pentru rezistență la arestare.

Seara, cei doi subiecți au fost observați de niște vecini dând târcoale unei locații și vorbind în șoapte, după care, cu ajutorul scării pe care o aveau cu ei, au urcat  un perete al clădirii și au pătruns în interiorul unei unități comerciale dincolo de zidul indicat, acolo unde au și fost găsiți de polițiști, în flagrant.

Unul dintre cei doi bărbați a fost observat de polițiști ținând un câine mare cu intenția să nu latre, în timp ce celălalt era întins pe sol. Atunci când au fost somați de polițiști, românul în vârstă de 45 de ani a început să-i jignească și să-i amenințe cu moartea. Mai mult, a luat două cuțite mari de măcelar și un ciocan din spatele tejghelei frigorifice ale magazinului și a continuat amenințările, ba chiar a deteriorat parțial ușa magazinului pentru a le arăta agenților intențiile lor.

Român recalcitrant, „răcorit“ de pompieri

 

După aproximativ o oră de negocieri, polițiștii au intrat în cameră cu ajutorul Pompierilor care au pus furtunul cu apă pe unul dintre ei, în ciuda rezistenței la arestare afișate. În plus, românul de 32 de ani chiar a reușit să se smulgă din mâinile polițiștilor, fiind prins imediat.

Mai mult, doi polițiști au fost răniți de cei doi la nivelul membrelor, ajungând de asemenea la spital, unde vor avea nevoie de îngrijiri 3 până la 10 zile.

S-a constatat că magazinul vizitat aparținea chiar românului de 45 de  ani arestat cu care există litigii și dispute în curs, potrivit Liguria Notizie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel