Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. „Paula a plătit cu viața pentru că a încercat să se revolte”. Dreptate pentru prostituata româncă: Condamnări pe viață în dosar
WhatsApp
Curtea Supremă din Italia a confirmat condamnarea pe viață a lui Sergio Benazzo, instalatorul de 46 de ani din Rovigo, considerat responsabil de uciderea Paulei, o prostituată româncă găsită moartă în câmpia inundabilă a râului Po din Zocca (Ferrara) la 24 martie 2008, pe când avea 19 ani.

Atenție! În acest articol sunt detalii care vă pot afecta emoțional!

„Mai întâi imobilizată, apoi bătută cu brutalitate în cap și față, chiar și cu un obiect contondent, astfel încât să-i rupă aproape toți dinții. Și, în final, o înjunghiere fatală în piept”. Astfel a fost ucisă Paula, prostituata româncă în vârstă de 19 ani, al cărei cadavru carbonizat a fost găsit la data de 24 martie 2008 - conform reconstrucției care a fost adoptată de judecătorii secției a cincea penală a Curții Supreme.

O crimă odioasă care a fost comisă în lumea prostituției. Paula a plătit cu viață rebeliunea împotriva protectorilor ei Sergio Benazzo și a fostului ei partener Gianina Pistroescu, care este și ea condamnată la închisoare pe viață.

Italia. Prostituată româncă, bătută crunt și incendiată: Un instalator, condamnat la închisoare pe viață

 

Românca a fost fost ucisă cu brutalitate

 

În cele 20 de pagini ale motivelor de condamnare a lui Benazzo, motivare publicată recent, Paula a fost vândută de cuplul Rovigo, care locuia în Villadose, altor personaje care gravitau în „mizeria exploatării prostituției”. „Aceștia datorau bani unor supuși albanezi sau marocani”, conform motivării, și, prin urmare, „au dat-o pe româncă să se prostitueze pentru ei, rambursând astfel datoria pe care Benazzo o contractase”. Însă fata, după o scurtă perioadă de timp, „a fugit de la hotelul unde a fost nevoită să locuiască și să se prostitueze, să se întoarcă în casa lui Benazzo și Pistroescu pentru că nu dorea să vândă droguri. Așa că a cerut să fie ajutată să se întoarcă în România. Imposibil, desigur. Din acest motiv, deci, tânăra de 19 ani, pe baza reconstrucției crimei de acum definitive, ar fi fost ucisă cu brutalitate la Villadose cu o acțiune colectivă și apoi cadavrul transportat și incendiat pe malul Po di Zoca, unde va fi descoperită întâmplător pe 24 martie 2008”.

„Sentința atacată de apărare”, concluzionează judecătorii Curții de Casație, „nu se pretează la niciun viciu constatabil din punct de vedere al legitimității. Astfel se încheie tragica afacere juridică care s-a învârtit în jurul crimei sumbre a bietei fete care a îndrăznit să se revolte”. Rămân deschise unele întrebări despre acea acțiune colectivă subliniată și de judecătorii Curții Supreme. Au fost numai Benazzo și Pistroescu la crima odioasă, ambii condamnați la închisoare pe viață? Sau au existat complici neidentificați cu ei? De ce sunt două ADN-uri masculine diferite care nu corespund cu a lui Benazzo. Unii dintre ucigașii Paulei sunt, prin urmare, încă în libertate?

Italia: Tânără româncă, bătută crunt și incendiată. Un italian, la un pas să scape de închisoare

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv             

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel