Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Operaţiunea TORTUL: O badantă ROMÂNCĂ a pus la cale o lovitură GENIALĂ
WhatsApp
O badantă româncă care avea grijă de u n cuplu de oameni bogaţi din Motta Baluffi,  Italia, a pus la cale o operațiune genială. 

Potrivit ogliopo.laprovinciacr.it, românca dorea să meargă acasă, în România, cu bijuteriile cuplului de care avea grijă de ani de zile. S-a gândit că în buzunare sau în geantă nu are cum să le bage, așa că a pus la cale în cel mai mic detaliu „operațiunea tortul”.

Astfel, românca s-a gândit că la ziua de naștere a femeii de care avea grijă să facă două torturi: unul pentru ea și soțul ei și unul pentru familie. Le-a făcut identice și doarea ca în tortul pe care îl ia acasă să pună bijuteriile, astfel netrezind suspiciuni. Așa a și făcut: un tort cu cremă pentru familie și un tort cu bijuterii pentru ea și soțul ei. 

Numai că planul nu a mers așa cum ar fi trebuit întrucât soțul ei a încurcat torturile, luându-l pe cel cu cremă. Tortul cu bijuterii a rămas în Motta Baluffi, iar după un „Mulți ani trăiască”, membrii familiei și-au dat seama că este prea greu. Când l-au tăiat, au izbucnit în râs imediat descoperind încercarea de hoție ratată a româncei. 

Cuplul de italieni nu au depus plângere susținând faptul că și așa a fost bătută de soartă întrucât nu a luat tortul potrivit. Însă, cei doi s-au gândit la expresia de pe fața româncei când și-a dat seama că tortul luat din casă nu este cel cu bijuterii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel