Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O șoferiță româncă a spulberat o femeie pe trecerea de pietoni și nici măcar nu s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat
WhatsApp
O româncă a fost arestată în Italia, după ce a spulberat o femeie de 67 de ani pe trecerea de pietoni și nici măcar nu s-a oprit să vadă ce s-a întâmplat. 

O româncă în vârstă de 33 de ani a fost arestată de carabinieri, viind responsabilă de accidentul teribil din Mazin di Fass, în care și-a pierdut viața o italiancă de 67 de ani. 

Potrivit anchetatorilor, șoferița a părăsit locul accidentului după ce a spulberat-o pe Clelia Nicolao care trecea pe zebră cu soțul ei, în Mazzin di Fassa. Românca a fost depistată de carabinieri la miezul nopții și arestată după un lung interogatoriu.

Românca a fost identificată în urma mărturiei soțului

 

Șoferița care conducea vehiculul care a lovit-o și ucis-o pe Clelia Nicolao, femeia de 67 de ani din Campitello di Fassa, a fost identificată grație mărturiilor soțului ei și ale șoferilor care au asistat la investigație. A fost dusă la secția carabinierilor și supusă unui lung interogatoriu, care s-a soldat ulterior cu arestarea ei.

Femeia de 67 de ani a fost lovită mortal în timp ce traversa strada în Mazzin di Fassa, în localitatea Fontanazzo, lângă pizzeria/restaurantul "Lo Scoiattolo".

Mașina nu doar că nu a oprit, ci a accelerat și s-a îndepărtat cu viteză maximă, potrivit publicației Alto Adige. 

Weekend negru pentru români pe șosele Italiei

 

Tot duminică, un șofer român a scăpat ca prin minune din accidentul pe care l-a provocat.

Un român din Italia a scăpat ca prin minune după a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de altă mașină. Fotografiile de la locul accidentului arată căt de norocos a fost. 

Accidentul s-a petrecut duminică seară, la Terni (Umbria), pe o stradă care face legătura între două centre comerciale. Un român în vârstă de 27 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un alt autoturism la bordul căruia se aflau doi tineri de 22 și respectiv 24 de ani. Toate cele trei persoane implicate în accident au fost grav rănite și au scăpate ca prin minune cu viață.

Impactul s-a produs între două autoturisme Volkswagen Golf.

Conform reconstituirii făcute de poliție, Golful de culoare gri condus de șoferul român, cu inițialele A.D.M., în timp ce se deplasa cu mare viteză de-a lungul străzii Alfonsine, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu mașina neagră în care se aflau doi tineri: un băiat originar din Campania și cu domiciliul în Narni (M.S.) și un tânăr de 24 de ani din Terni (G.P.).

Impactul a fost deosebit de violent

 

Impactul frontal a fost deosebit de violent, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de jurnaliștii de la publicația locală UmbriaON.it. Autoritățile au declarat că a fost un miracol că cei trei au scăpat cu viață.

Șoferul român a fost extras din mașină de către pompieri și dus la Spitalul Santa Maria din Terni, în cod roșu, de către echipajul medical de la 118 sosit la locul accidentului.

Au mai fost prezenții agenții de la Poliția Rutieră din Terni și cei de la Poliția Locală.

Șoseaua a fost temporar închisă pentru a permite preluarea victimelor și a cercetărilor care au vizat reconstituirea dinamicii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel