Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă și doi albanezi au fost arestați după ce au bătut un comerciant și au furat 20.000 de euro
WhatsApp
O româncă și doi frați albanezi au fost arestați  de poliție după ce au bătut și jefuit la domiciliu de 20.000 de euro, un comerciant. Conform echipajului, românca ar fi acționat ca "observator”.
Foto: Captură video youtube

Trei arestări au fost efectuate de poliție la Florența, 7 februarie 2023, cu o ordonanță de arestare preventivă emisă, pentru un jaf cu violență într-o casă din cartierul Cure pe 9 ianuarie.

 

O româncă a ajuns după gratii după ce a fost complicele a doi hoți violenți

 

Au fost arestați doi frați albanezi în vârstă de 25 și 40 de ani și o femeie româncă de 45 de ani care ar fi acționat ca "observator".

Victima, după cum a explicat secția împotriva tâlhăriilor a brigăzii mobile de la Questura, era o comerciantă străină care a fost agresată în timpul pauzei de masă. Ea a fost atacată brusc din spate de un bărbat care o aștepta pe scările clădirii.

Agresiunea a fost sângeroasă: femeia a fost lovită în repetate rânduri și legată la gură ca să nu țipe, apoi au forțat-o să intre în casă și i-au cerut peste 20.000 de euro în numerar, adică încasările magazinului.

Celălalt bărbat de naționalitate albaneză ar fi tăiat-o cu un cuțit pe mână, pe proprietara magazinului. Apoi cei doi i-au deteriorat telefonul mobil pentru ca aceasta să nu poată chema ajutoare și au închis-o într-o cameră.

Echipa mobilă a reconstituit dinamica asaltului și mișcările celor trei bărbați pe străzile din Le Cure, inclusiv a complicelui, o femeie de naționalitate română, care ar fi acționat ca "observator".

 

Polițiștii au găsit ascunzătoarea hoților și au recuperat banii

 

În plus, prin observarea mișcărilor, a fost găsită clădirea în care cei doi hoți s-au dus imediat după comiterea infracțiunii.

În aceeași seară, o patrulă anti tâlhărie i-a depistat în cartier pe albanezul de 40 de ani și pe românca de 45 de ani, iar în locuința lor, situată în Cure, au fost găsiți aproximativ 13.000 de euro în numerar și un rucsac cu instrumente de spărgător.

Celălalt bărbat, în vârstă de 25 de ani a fost arestat pentru că avea un document fals, conform presei străine.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel