Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă de 16 ani s-a aruncat în rău după o ceartă aprinsă cu părinții
WhatsApp
O adolescentă de origine română, stabilită în Torino, a recurs la un gest inspăimântător după ce s-a certat cu părinții săi.
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

O adolescentă româncă în vârstă de 16 ani s-a aruncat în râul Sangone din Nichelino, după o ceartă aprinsă cu părinții săi. Incidentul a avut loc pe Podul Europei, unde o trecătoare a observat comportamentul periculos al fetei și a alertat imediat autoritățile.

Adolescenta a sfârșit prin a plonja în apă, aruncându-se de la o înălțime de aproximativ 7 metri, declanșând intervenția rapidă a carabinierilor, a personalului medical și a echipajului de pompieri.

Minora româncă a fost reunită cu familia sa 

 

Martorul ocular al incidentului, o femeie care trecea cu mașina peste pod, a relatat că a observat fata desculță aplecându-se peste marginea podului și privind în jos. Îngrijorată de comportamentul său, femeia a întrebat-o pe fată dacă este în regulă, iar răspunsul negativ al acesteia a declanșat imediat alarmele. Fără ezitare, adolescenta s-a aruncat în gol, iar martorul a solicitat imediat ajutorul autorităților, relatează presa italiană

Operațiunea de salvare a fost una complexă, necesitând intervenția unui elicopter pentru a localiza fata în apă. Cu toate acestea, echipajele de intervenție au reușit să o salveze și să o aducă înapoi la mal, spre ușurarea tuturor celor implicați. La spital, mama adolescentei, copleșită de emoții, a putut să-și îmbrățișeze din nou fiica. Potrivit declarațiilor mamei, conflictul familial a determinat pe tânăra de 16 ani să fugă de acasă, culminând cu gestul tragic de a se arunca în râu.

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel