Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Dramă într-o familie de români din Italia. Alina a murit într-un incendiu, provocat de o explozie. Cei doi copii și soțul, răniți
WhatsApp
Comunitatea de români din Sant’Urbano, Padova, este în stare de șoc, după ce o tragedie a lovit, duminică dimineața, familia Alinei. Românca a murit, iar soțul și cei doi copii au fost grav răniți într-o explozie. 
Dramă într-o familie de români din Italia. Alina a murit într-un incendiu, provocat de o explozie. Cei doi copii și soțul, răniți. Sura foto: mattinopadova.gelocal.it

Duminică dimineața, 26 martie, în vila cu două etaje în care locuia Alina cu soțul și cei doi copii s-a produs o explozie, urmată de un incendiu. Tragedia a avut loc în Sant’Urbano, o localitate din provincia Padova, în nord-estul Italiei.

În urma exploziei, Alina Crenicean a murit. Soțul acesteia și cei doi copii au fost grav răniți, informează mattinopadova.gelocal.it.

Deflagrația a avut loc cu puţin înainte de ora 8.00. Pompierii au fost alertați cu privire la un incendiu care s-a produs în interiorul unei case. Din datele preliminare reiese că o cauză probabilă a tragediei este o scurgere de gaze.

Atunci când s-a produs explozia, tânăra româncă pregătea micul dejun. Restul familiei era la etajul superior, de aceea au scăpat cu viață. Soțul femeii și-a luat copiii în brațe și a ieșit afară. 

 

Cei doi copii și tatăl lor, răniți grav

 

Ambii copii și bărbatul au suferit răni grave. Unul dintre minori a fost transportat cu avionul la spital, iar tatăl și celălalt copil cu ambulanța.

În urma exploziei și a incendiului, clădirea aproape că s-a dărâmat. Pompierii au lichidat incendiul și desfășoară investigații pentru a stabili cauzele exacte ale exploziei.

Alina Crenicean locuia în Italia de mai mulți ani. Își formase o familie alături de Michelangelo Negrello, originar din Sant’Urbano, cu care avea doi copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel