Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O româncă a fost găsită fără viață la poalele unei clădiri. Părinții Mădălinei caută răspunsuri de 10 ani: „Așteptăm fotografiile din satelit”
WhatsApp
S-au împlinit 10 ani de la moartea româncei Mădălinei P. din Reggio Calabria, Italia. „10 ani fără adevăr și dreptate” , spun părinții îndurerați care încă sunt în căutare de răspunsuri.
Foto ILUSTRATIV

În ciuda timpului care a trecut, cazul nu a fost închis, iar cercetările procurorului din Reggio sunt încă în desfășurare. Zece ani de întrebări, de speranță, zece ani de disperare. La 21 septembrie 2012, Mădălina a fost găsită fără viață la poalele unei clădiri din Reggio Calabria. O sinucidere care nu convinge membrii familiei. Multe întrebări despre moartea inexplicabilă a tinerei românce de 21 de ani, perfect integrată în comunitatea din Reggio.

Italia. O badantă s-a ales cu un apartament de 2.600.000 euro, 125.000 euro de cheltuială pe săptămână și o asigurare de viață de 3 milioane

Gabriela, mama Mădălinei, pentru această moarte inexplicabilă nu și-a găsit niciodată liniștea. Fiica ei se odihnește în cimitirul din Condera. Echipa Crime Analyst se ocupă de povestea Mădălinei: formată din Mary Petrillo, psiholog și criminolog, coordonator național, Rossana Putignano, psihoterapeut, șef divizie Sud și Aida Francomacaro, psihoterapeut expert în psihologie legală.

Giuseppe Gentile, avocatul Gabrielei, face bilanțul cazului în timp ce avocatul Antonio Lascala îl reprezintă pe tatăl tinerei.

Italia. Un bărbat a fost declarat mort, deși era în viață, sănătos. Muncitorul care și-a pierdut viața era de fapt un român

 

„Atât familia Mădălinei, cât și întreaga Italie așteaptă răspunsuri după atâția ani”


Principala problemă de rezolvat este să înțelegem ce s-a întâmplat în după-amiaza târziei a acelei zile de 21 septembrie. Mădălina a părăsit pizzeria unde trebuia să se întoarcă seara. În acea vineri dimineață i-a făcut Gabrielei o surpriză plăcută: i-a spus că și-a luat permisul de conducere. Mădălina era fericită, nu arăta ca o persoană care a decis să pună capăt. În jurul ei spunea tuturor că vrea să plece în Australia.

Fotografiile din satelit vor lămuri dacă Mădălina a fost pe acea terasă, dacă a fost singură sau dacă împrejurările sunt diferite. „Este un caz care merită să ajungă la o concluzie”, explică avocatul Gentile. „Atât familia Mădălinei, cât și întreaga Italie așteaptă răspunsuri după atâția ani. Noi, apărătorii, încercăm în toate modurile să răspundem în sfârșit aceste întrebări, aceste îndoieli pe care ni le punem cu toții de ani de zile: de ce s-a întâmplat și dacă există responsabili. Semnificativ este faptul că cercetările continuă. Dacă ar fi fost într-adevăr o sinucidere, anchetele s-ar fi încheiat astăzi. Dimpotrivă, anchetele continuă, înseamnă că există ceva care nu convinge nu doar apărarea, ci și procuratura din Reggio Calabria”.

Italia. Mașina care a copleșit-o pe românca de 23 de ani, filmată de camerele de supraveghere. Șoferul care i-a luat viața Dianei nu a fost găsit

În special, investigațiile se referă la fotografiile din satelit. După cum explică avocatul: „În urma solicitării noastre, sunt așteptate fotografii din satelit, care au fost solicitate printr-o companie din statul California. Și ne vor ajuta să înțelegem ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi tragică. Sperăm ca foarte curând aceste fotografii să ajungă în sfârșit în birourile de pe biroul procurorului Cappelleri, pentru a avea în sfârșit răspunsuri, chipuri, nume și să vedem dacă este într-adevăr un caz de crimă”.

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel