Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă concediată, scandal monstru ca să o scoată afară pe noua îngrijitoare: „Acesta este postul meu!”
WhatsApp
O badantă româncă, în vârstă de 48 de ani, rezidentă în Frosinone, Italia, s-a strecurat în casa fostului angajator și a încercat să o dea afară pe înlocuitoarea ei.
Badante exploatate în zona Varese, Italia. Doi români implicați: "Îngrijitoarele se plângeau de amenințări și rele tratamente"

Badanta româncă a fost trimisă în judecată. Faptele datează de ceva vreme în urmă atunci când badanta româncă, după ce a cerut o mărire de salariu, a fost concediată de pensionarul la care lucra. Românca nu s-a resemnat deloc să-și piardă acel loc de muncă, iar într-o zi a intrat pe ascuns în casa pensionarului și a găsit-o pe noua îngrijitoare. În acel moment, badanta româncă a început să o atace, spunându-i că trebuie să plece imediat din acea casă pentru că postul de muncă era al ei.

Italia. Badantă româncă condamnată la închisoare. Bătrâna pe care o îngrijea a murit din cauza unei pături electrice care s-a supraîncălzit

Pentru a confirma cele spuse îi arăta noii îngrijitoare faptul că încă mai erau câteva articole vestimentare în dulap. Au fost insulte și vorbe grele, apoi îmbrânceli, iar noua îngrijitoare a fost nevoită să plece imediat. Tocmai în urma acelor evenimente, fostul angajator a declanșat plângerea împotriva româncei.

La încheierea anchetei, îngrijitoarea româncă a ajuns în judecată. Prima audiere va avea loc în septembrie. Pârâtul va fi reprezentat de avocatul Antonio Ceccani.

Italia. Badantă româncă, acuzată că i-a lovit și jignit pe soții lipsiți de apărare de care avea grijă: Femeia este de negăsit

 

Italia. „Badanta Diabolică” româncă, condamnată după ce l-a șantajat pe un pensionar. A întreținut relații cu bătrânul, făcându-i poze

 

Supranumită „badanta diabolică” în presa din Italia, o româncă, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnată definitiv la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare după ce a fost găsită vinovată de șantaj, în Italia. Românca ar fi făcut fotografii compromițătoare unui pensionar și ar fi cerut bani pentru a nu le publica online.

Faptele datează din 2016, iar în luna iulie 2020 Tribunalul Scaliger a condamnat-o la 3 ani și 4 luni închisoare pe lângă o amendă de 800 de euro. Un verdict care a fost reconfirmat ieri în apel la Veneția, Italia.

Potrivit acuzațiilor, badanta româncă ar fi ajuns la Verona de la Genova. Pensionarul ar fi avut cu ea o relație sexuală destul de „animată”. În timpul relației, fără să știe el, românca ar fi făcut și o serie de fotografii în ipostaze compromițătoare, cerând, apoi, 300 de euro ca să nu publice fotografiile pe net. În acel moment pensionarul s-ar fi grăbit să o scoată din casă, dar ea ar fi început să-i zgârie fața cu unghiile.

Italia. Badantă româncă, acuzată că, după o beție, a bătut-o pe bătrâna de care avea grijă „încât aceasta și-a pierdut un dinte“

Câteva zile mai târziu, pensionarul de 88 de ani avea să primească un telefon în care „badanta diabolică” îi spunea că a publicat acele fotografii pe internet, modificate corespunzător pentru a le face mai compromițătoare. Îngrozit, ar fi decis atunci să-i dea 300 de euro pentru a ieși din acea situație jenantă, dar peste câteva zile ar fi crescut prețul și i-ar fi cerut 650 de euro. Pensionarul a acceptat să o întâlnească lângă gara Porta Nuova, unde i-ar fi dat cei 650 de euro conveniți, dar imediat după schimb carabinierii au intervenit și au arestat-o ​​pe femeie.

Aceeași româncă a mai fost denunțată și înainte de această condamnare. Carabinierii au descoperit că „badanta diabolică” l-ar mai fi șantajat și pe un inginer din Genova pentru care a lucrat ca îngrijitoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel