Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Noapte de Revelion cu ghinion pentru un hoț român: și-a rupt piciorul când a sărit din balconul apartamentului pe care-l jefuise
WhatsApp
Un român a fost arestat în Italia, după ce a fost surprins în timp ce încerca să spargă o locuință în noaptea de Revelion. 
Italia. O româncă și un tunisian au fost arestați, după ce au încercat să spargă un apartament

Un român în vârstă de 37 de ani a fost arestat de carabinieri în seara zilei de vineri, 31 decembrie, în zona San Rufillo din Bologna (Emilia-Romagna). Bărbatul furase bani și bijuterii dintr-o locuință în care intrase prin efracție.

A profitat de petrecerea de Revelion

 

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, tânărul a avut un plan bine pus la punct. El a pătruns fără teamă într-un apartament dintr-o clădire situată în via Amari, deoarece miza pe faptul că toată lumea era preocupată cu petrecerea de Revelion care abia începuse.

Se pare totuși că noaptea de Anul Nou a fost cu ghinion pentru hoț, pentru că fix atunci un vecin al locuinței sparte tocmai ieșise din apartamentul său și l-a observat. Acesta a anunțat imediat poliția. Era în jurul orei 20:30 când carabinierii au sosit la fața locului.

Hoțul și-a fracturat piciorul

 

Când a observat că au venit mai multe mașini de poliție, hoțul a încercat să fugă și a sărit de pe balconul apartamentului aflat la etajul doi. Din nefericire pentru el, ghinionul nu avea să se termine aici. În urma săriturii, tânărul și-a fracturat piciorul și n-a mai putut fugi. A fost arestat imediat de carabinierii de la „Due Torri San Francesco”.

Asupra hoțului, care avea și antecedente penale, s-au găsit un plic care conținea 170 de euro și bijuterii evaluate la 3.000 de euro, precum și unelte specifice spargerii de locuințe.

Toate bunurile furate au fost restituite proprietarilor. Hoțul se află acum sub supraveghere strictă, arestat pentru infracțiunea de furt din locuințe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel