Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Moldovean prins în flagrant, în timp ce demonta piesele și accesoriile de la o mașină scumpă
WhatsApp
Agenții secției de poliție Villa Glori au arestat un cetățean moldovean, suspectat  de furt calificat. În timp ce patrualu prin Viale Tiziano din Roma, agenții l-au observat pe bărbatul care umbla în interiorul unui autoturism, parcat în spatele unui gard viu.
Italia. Moldovean, prins în flagrant de polițiști, în timp ce demonta piesele și accesoriile de la o mașină

Polițiștii au stins farurile mașinii de patrulare și s-au apropiat de bărbatul de 40 de ani. Observând prezența agenților de poliție, acesta a fugit, împreună cu un complice.

Urmându-l pe jos aproximativ un kilometru, polițiștii au reușit să-l blocheze, după o scurtă luptă. În interiorul rucsacului moldoveanului, polițiștii au fost găsite mai multe obiecte și unelte folosite pentru spargeri. Complicele în schimb, a reușit să scape. Mașina vizată de hoți fusese deschisă, iar unele accesorii au fost îndepărtate, scrie romatoday.it.

La percheziția domiciliară, care a avut loc ulterior, agenții de poliție au găsit echipamente  folosite la intrarea prin efracție, software și unități de control pentru forțarea mașinilor și dezarmarea alarmelor, diverse piese și accesorii durate de la mașini  scumpe. După validarea arestării, moldoveanul a fost obligat să se prezinte în fiecare zi la Poliția Judiciară.

De asemenea, carabinierii secției Campagnano din Roma, în timpul unor acțiuni care au vizat reducerea infracțiunilor de trafic de droguri, au arestat un român de 42 de ani, cu antecedente penale.

 

Italia. Român traficant de droguri, săltat de carabinieri. Depozit de substanțe interzise descoperit în casa suspectului

 

Militarii l-au observat pe bărbat în timp ce dădea un pachet unui cumpărător, care s-a dovedit ulterior că conținea o doză de cocaină.

În urma anchetei, carabinierii au extins controalele și la locuința suspectului român. Aici, în timpul percheziției, au fost găsite alte 28 de doze din aceeași substanță de 11 grame, 31 de doze de hașiș, de 121 grame. Oamenii legii au mai găsit, în casa românului, și suma de 2.155 de euro în bancnote, probabil încasări din activitatea ilicită.

Suspectul român a fost judecat printr-un proces rapid, iar magistrații i-au impus măsura asiguratorie a obligației de prezentare la poliție, scrie  terzobinario.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel