Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mamă și fiică, în stare de ebrietate: Româncele au atacat asistenții medicali care voiau să le ajute
WhatsApp
Mamă și fiică de naționalitate română, au ajuns la poliție după ce au devenit agresive din cauza stării agravate de ebrietate. Paramedicii intervin pentru a o ajuta pe mamă, o româncă de 50 de ani, întinsă în mijlocul străzii, iar fiica, în vârstă de 28 de ani, îl atacă pe un medic.
IItalia. O româncă beată moartă a devastat un club și a agresat polițiștii. Femeia a primit interdicție timp de doi ani

Incidentul s-a întâmplat noaptea trecută, când echipajul Volanti al Poliției de Stat, la dispoziția Sălii de Operațiuni locale, a intervenit în via Ascoli Piceno în urma unei sesizări din partea personalului medical cu privire la o agresiune a unei femei împotriva lor.

Ajunși imediat la fața locului, polițiștii au observat prezența personalului medical și a unei fete care îl lovea violent pe medicul prezent. Ofițerii au separat imediat părțile, încercând să o aducă pe fată la calm, în timp ce medicul se îndepărta îndurerat în interiorul ambulanței.

 

Relatarea medicului

 

Medicul a povestit că a intervenit la fața locului pentru că o femeie a fost semnalată ca fiind într-o stare psihică și fizică alterată, probabil din cauza consumului de băuturi alcoolice, zăcând în mijlocul carosabilului și în stare de pericol pentru propria siguranță.

Cu toate acestea, în timp ce încerca să o asiste pe femeie, fiica acesteia a atacat-o și a încercat să opună rezistență, împiedicând-o pe mama sa să primească îngrijiri corespunzătoare, insultând personalul medical cu diverse epitete jignitoare, precum și scuipând medicul și, în cele din urmă, agresându-l fizic.

 

Două românce bete au făcut show în Italia

 

Femeia, un cetățean român în vârstă de 50 de ani, era în continuare prăbușită la pământ și s-a prezentat în fața polițiștilor într-o stare psihofizică alterată, manifestând o atitudine ostilă și necooperantă.

Pe de altă parte, fata, un cetățean român în vârstă de 28 de ani, de asemenea într-o stare psihofizică evident alterată, cu o puternică respirație vinicolă și o elocvență pronunțată, a recunoscut că a săvârșit acte de violență împotriva medicului, funcționar public aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, parafrazând diverse epitete jignitoare.

Ca urmare a bătăii pe care a suferit-o, medicul a fost nevoit să întrerupă mai devreme serviciul de ambulanță pentru a merge la spital pentru verificări.

 

Fata a fost dată pe mâinile poliției

 

Polițiștii, cu competență și profesionalism, au reușit să calmeze situația și să o însoțească pe fată la sediul poliției locale pentru a i se lua amprentele digitale.

Fata a fost deferită autorităților judiciare competente pentru violență, amenințare, rezistență și insultă la adresa unui funcționar public, precum și pentru întreruperea unui serviciu public. De asemenea, a fost acuzată de infracțiunea de beție într-un loc public, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel