Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Judecătorii au motivat condamnarea la închisoare pe viață a călăului Ralucăi: „Românca nu l-a batjocorit în niciun mod!”
WhatsApp
Gabriel Falloni, bărbatul de 36 de ani acuzat de uciderea Elenei Raluca Șerban, românca de 32 de ani, ucisă în locuința sa în aprilie anul trecut în capitala Valle d'Aosta, a fost condamnat la închisoare pe viață. Motivarea condamnării a fost publicată astăzi, iar judecătorii au arătat că femeia nu l-a batjocorit în niciun mod pe călăul ei.

Președintele Curții din Aosta a motivat, în cele 66 de pagini, condamnarea pe viață pentru bărbatul de 36 de ani din Sorso și a respins pretențiile bărbatului în ședință.

Italia. Gabriel, călăul Elenei, zdrobit în bătaie în închisoare: Deținuții i-au dat o lecție cruntă

Magistrații au stabilit că Elena Raluca Șerban nu l-a batjocorit pe Gabriel Falloni pentru o disfuncție sexuală care l-ar fi împiedicat să consume actul sexual. Învinuitul a „inventat” împrejurarea, imaginându-și că „raportarea unui comportament provocator al părții vătămate i-ar putea atenua cumva responsabilitatea pentru ceea ce a comis”. Judecătorii din Italia scriu asta în cele 66 de pagini în care motivează pedeapsa de detenție pe viață pentru tânărul de 36 de ani din Sorso, găsit vinovat de uciderea femeii de origine română, la numai 32 de ani, pe 17 aprilie 2021, într-un apartament pe care îl închiriase în Aosta. O escortă, potrivit judecătorilor, are „tot interesul să-și mulțumească clienții, și cu siguranță nu să-și bată joc de ei dacă apar probleme, cu rezultatul mai mult decât probabil de a nu-i mai revedea”.

De asemenea, „nu se poate ca femeia, după ce a fost sugrumată, să fi luat în mână un cuțit pentru a amenința că va chema poliția și pentru a-l lovi în braț”. Medicul legist a confirmat că după „manevra de blocare a brațului” victima era „inconștientă”. A fost astfel târâtă în baie, unde nu a putut „să reacționeze în niciun fel la rănile de înjunghiere” ale lui Gabriel Falloni. 

Italia. Dreptate pentru Elena. Asasinul său, condamnat pe viață după mărturisire: Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

 

„Nu se oprea din a râde de mine”

 

Potrivit reconstituirii acuzării, Falloni s-a întâlnit cu victima în apartamentul acesteia din urmă pentru o întâlnire convenită pe un site de matrimoniale. Când a ajuns în locuință însă, a jefuit-o pe victimă și apoi a ucis-o atacând-o cu un cuțit. Bărbatul ar fi sustras aproximativ 8.000 de euro în numerar, pe care femeia îi păstra în apartamentul închiriat, nu departe de centrul orașului Aosta, apoi ar fi încercat să o stranguleze și, în cele din urmă, ar fi înjunghiat-o.

După comiterea crimei, bărbatul a părăsit Valea Aosta, dar datorită înregistrărilor video ale camerelor de supraveghere din zonă și a faptului că acesta avea condamnări anterioare pentru tentativă de violență sexuală, anchetatorii au reușit să dea de urma lui.

Ulterior, bărbatul a mărturisit că a ucis-o pentru că femeia „nu se oprea din a râde de mine”. Falloni le-a spus anchetatorilor că a făcut acest lucru după ce a fost luat în râs pentru disfuncția sa. El le-a spus că „nu știa ce s-a întâmplat” și că „dacă își bătea joc de mine, îmi aducea aminte de când eram copil, dar nu am vrut să o rănesc”.

Italia. Ucigașul Elenei Șerban a mărturisit totul: Gabriel a pus capăt vieții româncei cu furie: „Nu înceta să mai râdă de mine!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel