Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Îngrijitorul unei vile, condamnat la închisoare după ce l-a ucis pe George, în timpul unui jaf
WhatsApp
Stefano Natalini, 69, îngrijitor al unei vile Gessa în Bazzano care, în noaptea între 4 și 5 decembrie 2019, împușcat spre un grup de spărgători, a fost condamnat la un an și patru luni cu suspendare după ce a omorât unul dintre hoţi, pe Georgian Ene, 32 de ani, din Lanca (România), scrie bologna.repubblica.it.

Sentința a fost luată la cererea procurorului Manuela Cavallo (care ceruse 2 ani) în timpul procesului care a avut loc la Curtea de la Bologna. Natalini, îngrijitorul unei vile din Bazzano, potrivit rechizitoriului, se face vinovat de omucidere, acuzaţie agravată de faptul că a tras focuri de armă previzând riscul de a putea lovi pe cineva.

 

Valsamoggia. Paznicul unei vile aude zgomote și trage cinci focuri: un român mort

 

În acea noapte, bărbatul se afla într-una dintre fermele din apropierea vilei împreună cu soția sa și când i-a auzit pe hoți mai întâi în hambar și apoi încercând să deschidă intrarea în cabana unde locuia, a tras la întâmplare prin fereastra băii.

Unul dintre cele cinci gloanțe trase de bărbat cu un revolver de calibru 38, deținut în mod legal, l-a lovit pe român chiar la nivelul omoplatului drept și s-a blocat în piept, provocând moartea instantanee.

Anchetatorii abia după câteva zile au reușit să îşi dea seama de identitatea tânărului și în ciuda colaborării cu poliția română, nu a fost niciodată posibilă identificarea celorlalți membri ai grupului de hoţi care nu a fost niciodată posibilă identificarea celorlalți membri ai grupului de hoţi care au reuşit să plece cu bunuri.

Natalini a fost inițial investigat pentru omor, care a fost apoi revizuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel