Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. În drum spre Austria, un român a fost arestat, după ce a adormit în tren
WhatsApp
Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, de orginie română a fost arestat în Italia, după ce agenții de poliție au descoperit că, pe numele acestuia, fusese emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni comise în România.

Carabinierii din Aurisina au depistat un cetățean român în vârstă de 34 de ani, care este destinatarul unui mandat european de arestare, în scop de extrădare pentru infracțiuni comise în România.

Condamnat la trei ani de închisoare pentru infracțiuni comise în România în 2016, bărbatul a reușit să evadeze în Italia. După ce a petrecut ceva timp în Calabria, acesta și-a găsit un loc de muncă ca tăietor de lemne în Austria și a plecat cu trenul spre noul loc de muncă, scrie triesteprima.it. 

În timpul călătoriei, însă, românul a adormit. Când s-a trezit, și-a dat seama că în loc de Tarvisio, unde se îndrepta, a ajuns în gara Visogliano, fără bani și fără bilet pentru a-și relua călătoria. Prin urmare, românul a început apoi să cerșească bani de la trecătorii din centrul Sistianei. Atunci a fost observat de carabinieri, care l-au verificat și au descoperit că este căutat de Autorități Judiciare Române.

 

Un alt român, supărat că iubita l-a părăsit, i-a vandalizat mașina

 

Cazurile de violență domestică sunt în creștere în Italia.  Un alt bărbat, de origine română, a fost arestat de polițiștii de la Brigada Comisariatului de Poliție din Udine, după ce a distrus mașina fostei sale iubite. În seara zilei de luni, 25 octombrie, o româncă, rezidentă în Udine, a sunat la poliție, anunțând că fostul ei iubit i-a vandalizat mașina.

Un echipaj de poliție a sosit imediat la fața locului, iar polițiștii au constatat că un autoturism fusese grav avariat, având toate cele patru cauciucuri dezumflate, o oglindă retrovizoare spartă, iar partea dreaptă era complet zgâriată și deteriorată. 

Imediat, polițiștii au dat de urma unui bărbat care a recunoscut fără nicio remușcare că și-a descărcat furia pe mașina fostei sale iubite, spunând că o va face din nou, fiind supărat că femeia a pus capăt relației, scrie triestecafe.it.

De asemenea, bărbatul a predat poliției o șurubelniță de mari dimensiuni cu care a înțepat cauciucurile și a lovit în mod repetat caroseria mașinii.  Bărbatul, un cetățean român în vârstă de 27 de ani care locuiește în oraș, a fost arestat pentru distrugere în formă agravată. Marți, după-amiază, judecătorul a dispus ca bărbatului să i se interzică să se apropie de persoana vătămată și de locurile pe care aceasta le frecventează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel