Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Hoț român, săltat de polițiști dintr-un autocar după ce au observat la gâtul lui un lanț gros de aur
WhatsApp
Un român a fost arestat în Italia, după ce polițiștii, în cadrul unui control de rutină în autocar, au observat la gâtul acestuia un lanț gros de aur. Când i-au introdus datele în sistem, oamenii legii au descoperit că românul era căutat de cinci ani. 

Un hoț român specializat în smulgerea lanțurilor de aur de la gât a fost arestat în Italia, după ce carabinierii l-au depistat în timp ce călătorea la bordul unui autocar care merge spre Franța. Ceea ce l-a dat de gol pe tânărul în vârstă de 28 de ani a fost tocmai un lanț mare de aur pe care-l purta la gât.

Potrivit publicației Trieste Prima, infracțiunile au fost comise în anul 2017 și tânărul român a fost identificat și judecat ulterior, fiind condamnat la 2 ani și 26 de zile de închisoare pentru faptele sale. Cu toate acestea, bărbatul a reușit să fugă și a crezut că va putea trece prin Italia fără a fi depistat de forțele de ordine.

Românul mergea spre Franța

 

Astfel, românul s-a urcat într-un autocar care avea ca destinație Franța și a pornit la drum.

Odată intrat în Italia, autocarul a fost oprit de carabinierii din Aurisina, provincia Trieste din Friuli-Venezia Giulia, pentru un control de rutină.

Oamenii legii au aruncat o privire în rândul pasagerilor și atenția le-a fost atrasă imediat de lanțul de aur pe care tânărul român de 28 de ani îl avea la gât, motiv pentru care au decis să-i controleze actele.

Imediat ce au introdus numele său în baza de date, agenții au descoperit că bărbatul era căutat de circa cinci ani de autoritățile italiene, având un ordin de arest emis pe numele său de către Tribunalul din Roma, ca urmare a condamnării primite.

Infractorul român a fost dat jos din autocar și transportat la penitenciarul Coroneo din Trieste.

 

----------------------------------------------


Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel