Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia - Firenze, încă un cutremur resimțit în zori
WhatsApp
Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs în zona municipiului Impruneta la ora 5:51 în această dimineață, la o adâncime de 9 km.
Fotografie creată de Josh Hild, de la Pexels

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs în zona municipiului Impruneta (Firenze) la ora 5:51 în această dimineață, la o adâncime de 9 km. 

Cutremurul a fost localizat în Sala Seismică a Institutului de Geologie și Vulcanologie (Ingv) din Roma. Cutremurul a fost resimțit distinct de populația din Florența și, de asemenea, din provinciile învecinate, potrivit Rainews.

Teritoriul dintre Impruneta și San Casciano Val di Pesa, în Chianti Florentin, este afectat de câteva zile de un roi seismic.

Un cutremur cu magnitudinea 3,3 s-a produs în zona municipiului Impruneta (Florența) la ora 5:51 în această dimineață, la o adâncime de 9 km. Cutremurul a fost localizat în Sala Seismică a Institutului de Geologie și Vulcanologie (Ingv) din Roma. 

Cutremurul a fost resimțit distinct de populația din Florența și, de asemenea, din provinciile învecinate. Teritoriul dintre Impruneta și San Casciano Val di Pesa, în Chianti Florentin, este afectat de câteva zile de un val seismic.

 

Cutremur în România, în această dimineața

 

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, marţi, 10 mai, la ora 06:33:19, în Buzău, zona seismică Vrancea, s-a produs un cutremur mediu, cu magnitudinea 3,4.

Seismul a avut loc la adâncimea de 138 de kilometri şi a fost resimţit şi de locuitorii din Bucureşti.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 61km E de Brașov, 69km NE de Ploiești, 122km N de București, 123km S de Bacău, 128km V de Brăila, 131km V de Galați, 140km NE de Pitești, 176km E de Sibiu, 187km N de Ruse, 205km SV de Iași.

Citește AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel