Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  
WhatsApp
Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală dintr-un magazin din Italia în valoare de peste 3.000 de euro.
Italia. Doi români și o moldoveancă au furat detergenți și produse de îngrijire personală în valoare de peste 3.000 de euro  

Agenții de poliție din Verbania, Italia, i-a acuzat pe cei trei "străini" de furt calificat. Doi bărbați de naționalitate română și o femeie de naționalitate moldoveană au pătruns prin efracție într-un cunoscut magazin de detergenți și produse de îngrijire personală din Pallanza și au sustras produse cosmetice și alte produse de îngrijire și igienă personală în valoare de peste 3.000 de euro.

 

Doi români și o moldoveancă prinși după un jaf de 3.000 de euro

 

Furtul a fost descoperit în momentul în care mașina, cu numere de înmatriculare românești în care se aflau cei trei indivizi, a fost oprită la scurt timp la un punct de control.

Ofițerii, suspicioși de atitudinea nervoasă a ocupanților, au decis să investigheze mai departe, percheziționând vehiculul. La finalul percheziției, au fost găsite ascunse în portbagaj numeroase produse de îngrijire personală, pentru care niciunul dintre cei trei subiecți nu a fost în măsură să ofere o explicație fiabilă și nici o chitanță care să dovedească faptul că au fost cumpărate.

 

Cei trei au primit o interdicție de doi ani în provincia Verbania 

 

Investigațiile efectuate imediat de către operatorul de serviciu de la centrul de operațiuni au arătat că furtul fusese comis cu puțin timp înainte într-un magazin local care vindea aceste produse.

După ce au dobândit plângerea comerciantului, ofițerii au denunțat în stare de libertate cele trei persoane, împotriva cărora Questore del Vco a emis un ordin de deplasare obligatorie din provincia Verbania pentru o perioadă de doi ani. De asemenea, au obligația de a se prezenta la secția de poliție de la locul de reședință din provincia Milano, conform presei străine.

--------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel