Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi români au "furat" un tractor, după care l-au făcut PRAF într-un accident. Surpriză de proporții când a apărut proprietarul utilajului
WhatsApp
Doi români din Italia au furat un tractor, după care l-au făcut praf într-un accident rutier. În momentul în care proprietarul vehiculului agricol a venit la Poliție, oamenii legii au descoperit "manevra". 
carabinieri_noaptea

Carabinierii din localitatea Candelo au reținut doi români, fiind acuzați că au furat un tractor după care au provocat un accident rutier. În plus, se pare ca niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

Totul a început de la un accident rutier care a avut loc în via Castellengo și în care au fost implicate două autovehicule: un tractor și o mașină.

După impact, cele două persoane care se aflau în tractor au rupt-o la fugă, deși șoferul celuilalt autoturism implicat suferise răni serioase. La puțin timp după accident, la secția de Poliție din localitate a venit proprietarul tractorului pentru a reclama furtul, scrie publicația News Biella.

Povestea s-a dovedit a fi una complicată

 

Oamenii legii au demarat o anchetă și au identificat rapid persoanele implicate. Cei doi "hoți” sunt doi români, cu vârste de 25 și 54 de ani, rezidenți în zona Cossatese și în Candelo. 

Atunci când au făcut verificări amănunțite, polițiștii au descoperit și motivul pentru care cei doi români au fugit de la locul accidentului. Șoferul tractorului nu avea permis, actul fiind retras în urmă cu doi ani. Mai mult, din moment ce șoferul autoturismului a fost rănit, cei doi erau obligați să-i acorde ajutor.

Șoferul vehiculului a fost astfel denunțat pentru că a condus fără permis, iar pentru ambii români vor trebui să răspundă în fața legii și pentru neacordarea asistenței victimei.

Proprietarul vehiculului agricol a fost denunțat în schimb pentru simularea unei infracțiuni, deoarece a încercat să mascheze vânzarea tractorului neasigurat. Vehiculul a fost confiscat de carabinierii din Candelo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel