Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi moldoveni, înjunghiați de un ucrainean. Conflictul ar fi început de la războiul dintre Rusia și Ucraina
WhatsApp
Doi moldoveni au fost înjunghiați, zilele trecute, de un cetățean ucrainean. Totul s-a întâmplat în Brescia, în parcarea unui supermarket, iar conflictul ar fi început de la războiul dintre Rusia și Ucraina
Italia. Doi moldoveni, înjunghiați de un ucrainean. Conflictul ar fi început de la războiul dintre Rusia și Ucraina

Cei doi moldoveni, de 53 și, respectiv, 42 de ani, se aflau în parcarea unui supermarket Penny Market din via Lamarmora din Brescia. 

Potrivit primei reconstituiri făcute de carabinieri, în timpul unei disputei cu un ucrainean pe tema războiului dintre Rusia și Ucraina, bărbatul ucrainean a scos un cuțit. Atacatorul l-a tăiat pe unul dintre moldoveni pe un obraz, iar pe celălalt la gât. Moldovenii răniți au fost transferați la spital. Bărbatul de origine ucraineană a fugit și este încă căutat de carabinieri, scrie brescia.corriere.it. 

Cu doar câteva ore mai devreme, un episod asemănător avusese loc între doi șofer de camion, în zona de service Sebino Est de pe A4.

Un ucrainean de 48 de ani din Donbass, pro rus, și-a înjunghiat un compatriot, de 34 de ani, care a fost internat si supus unei intervenții chirurgicale. Atacatorul a fost arestat și transferat la închisoarea din Bergamo.

Zilele trecute un român de 32 de ani a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a atacat un bărbat într-un bar din via Nazionale în Pianoro Nuova, sâmbătă aproape de miezul nopții.

Italia. Un român a atacat cu toporul un bărbat care purta o șapcă cu steagul Rusiei

 

Un moldovean, care purta o șapcă cu drapelul Rusiei, se afla, cu iubita sa, într-un bar, sâmbătă seară, unde serveau cina. La un moment, în local a intrat un bărbat, de 32 de ani, de origine română, dar rezident în Pianoro.

Bărbatul român, care se afla cu influența alcoolului a început să-l amenințe și înjure pe bărbatul moldovean, din cauza șepcii pe care o purta.  Cu siguranță, românul a deveni nervos din cauza războiului din Ucraina, spun carabinierii, care au ajuns la fața locului, fiind alertați de către proprietarii barului, care a sunat la 112, scrie ilrestodelcarlino.it.

Când a sosit patrula Normei San Lazzaro di Savena, românul plecase deja. Se credea că seara proastă s-a încheiat pentru moldovean și iubita sa, dar lucrurile au continuat.

Italia. Un român a atacat cu toporul un bărbat care purta o șapcă cu steagul Rusiei

 

La scut timp, romanul a revenit la bar, dar de data asta avea cu el un topor de 32 de centimetri. Cel mai probabil, românul a mers acasă de unde a luat toporul cu care s-a întors la bar, ai spun carabinierii.

Odată întors la bar, românul și-a reluat furia împotriva moldoveanului, care se afla încă acolo. Prefăcându-se că se apropie de el să-și ceară scuze, a încercat să-l lovească. Moldoveanul a reacționat lovindu-l în față și împingându-l violent. Trecătorii și proprietarii barului au intervenit și l-au imobilizat pe român.

La fața locului au sosit apoi carabinierii din Pianoro care l-au denunțat pe tânărul de 32 de ani, pentru amenințare agravată, transport ilegal de arme și obiecte susceptibile să rănească și l-au sancționat administrativ pentru hărțuire în stare de ebrietate.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel