Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Brățară electronică pentru un român, prins cu doze de cocaină
WhatsApp
Un român și un  italian, ambii cu domiciliul în Roma, au fost arestați de  carabinierii companiei Viterbo, fiind acuzați de trafic de droguri.
Trafic de droguri în Italia: Cocaină ascunsă în jucăriile copilului. O româncă a fost arestată

În cadrul unor controale, care vizau traficu de droguri, carabinierii l-a surprins pe cetățeanul român în timp ce recupera trei ambalaje de cocaină, cu o greutate totală de 30 de grame, din zona într-un rurală Viterbo.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul bărbatului, din cartierul Santa Lucia, unde au  dat de urma celuilalt bărbat de origine italiană, care îl găzduia pe român.

În locuință, au mai fost depistate alte treisprezece ambalaje de cocaină, cu o greutate totală de 92 de grame, scrie corrierediviterbo.corr.it.

„Cei doi subiecți au fost  arestați, fiind acuzați de trafic de droguri, și au fost supuși regimului arestului la domiciliu. La finalul ședinței, Tribunalul Viterbo a validat arestarea ambilor bărbați, dispunând arestul  lor la domiciliu. În plus, românul va trebui să poarte o brățară electronică.  

 

Italia. Un român a vrut să răpească un băiețel din fața unei grădinițe. L-a smuls din brațele mamei sale: „Este fiul meu, dă-mi-l!”

 

Scene șocante, luni dimineață, în fața grădiniței Vip din Roma: un român, de 40 de ani, a încercat să răpească un băiețel de 4 ani, pe care l-a smuls din brațele mamei sale.

Episodul s-a petrecut în fața celorlalți părinți, care au tras o sperietură soră cu moartea.

Polițiștii au intervenit, luni dimineața, la grădinița Vip, situată în zona Eur a capitalei, unde un bărbat a încercat să răpească un băiețel de 4 ani, smulgându-l din brațele mamei sale. Bărbatul s-a apropiat de mamă și l-a smuls pe băiețel din brațele ei, strigând: „Este fiul meu, dă-mi-l”!

Italia. „Badanta Diabolică” româncă, condamnată după ce l-a șantajat pe un pensionar. A întreținut relații cu bătrânul, făcându-i poze

Apoi a  încerce să fugă cu micuțul. Scena a durat câteva minute. Părinții l-au văzut pe atacator, un bărbat originar din România, cum s-a apropiat de una dintre cele mai prestigioase grădinițe din capitală.

La un acel moment a încercat să răpească copilul. Din fericire mama copilului a reușit să-și recupereze fiul și l-a pus pe fugă pe bărbat, fiind ajutată de  profesori și de un tată, care a asistat la teribila scenă, scrie interris.it.

Părintele l-a urmărit pe român, care a reușit să-și schimbe cămașa în timpul evadării,  sperând să  nu fie prins. 

Microbuz cu români, accident cumplit pe autostradă în Italia: Un mort și cinci răniți

Românul a  fost arestat. Polițiștii încearcă acum să clarifice dacă a fost un gest spontan sau o acțiune premeditată.  

Bărbatul, un român, de 40 de ani, fără adăpost, a fost  audiat de anchetatori, fiind acuzat de tentativă de răpire agravată. Autoritatea judiciară urmează să decidă dacă îl trimite la închisoare sau în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel