Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă, surprinsă neglijând bătrâna pe care o îngrijea. Femeia și-a făcut nevoile în parc
WhatsApp
Într-un parc public din Melzo, situat în regiunea Lombardia, o îngrijitoare a fost surprinsă în timp ce maltrata o femeie în vârstă de 90 de an, de care ar fi trebuit să aibă grijă. O vecină a filmat-o și a trimis imaginile Poliției Locale.
Italia. Badantă, surprinsă neglijând bătrâna pe care o îngrijea. Femeia și-a făcut nevoile în parc

Evenimentul a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 30 martie 2024, într-o zonă verde din apropierea locuinței victimei, mai exact într-un parc din Italia. Scena șocantă a fost captată de un vecin, care a trimis înregistrarea video la poliția locală, transformând-o într-o probă crucială pentru investigație.

Conform imaginilor surprinse, bătrâna a fost atât abuzată fizic cât și lăsată nesupravegheată. În timp ce bătrâna se afla pe bancă lângă badantă, a încercat să ia mâncare din punga îngrijitoarei, însă aceasta a reacționat violent, lovind-o peste mâini și interzicându-i să se hrănească.

Filmarea vecinei a jucat un rol esențial în demascarea comportamentului abuziv al îngrijitoarei față de femeia invalidă în vârstă de 90 de ani.

De asemenea, conform presei străine, îngrijitoarea responsabilă pentru bunăstarea femeii în vârstă nu numai că a reacționat violent la încercarea acesteia de a mânca, dar a lăsat-o ulterior și nesupravegheată, bătrâna ajungând să își facă nevoile în mijlocul parcului. Doar atunci când victima a început să strige după ajutor, a intervenit badanta.

 

Badanta va plăti pentru faptele sale în fața legii

 

După ce înregistrarea video a fost prezentată autorităților, poliția locală a demarat imediat o anchetă în acest sens. Îngrijitoarea a fost identificată și reținută pentru interogatoriu. Potrivit declarațiilor oficiale, ea va fi supusă procesului penal pentru abuz și neglijență în serviciu.

Reacțiile din comunitate nu au întârziat să apară, mulți locuitori fiind revoltați de comportamentul abuziv al îngrijitoarei și exprimându-și solidaritatea cu victima. Aceștia au subliniat importanța intervenției rapide a martorului care a reușit să documenteze abuzul și să ofere probele necesare pentru acțiunea legală.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel