Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Angajat lovit cu pumnul, după ce a încercat să apere o femeie de un atac: „Încă o dată poliția nu a reușit să ia nicio măsură”
WhatsApp
Un agent de pază a fost bătut cu pumnii, după ce a încercat să apere o femeie de un atac. Angajatul a ajuns la spital cu un prognostic de 10 zile, fapt care i-a determinat pe colegii săi să se plângă încă o dată de serviciile poliției din Roma.
Italia. Angajat lovit cu pumnul, după ce a încercat să apere o femeie de un atac: „Încă o dată poliția nu a reușit să ia nicio măsură”

Agentul a observat de pe monitorul de serviciu ce se întâmpla pe peron și a încercat să intervină pentru a apăra o femeie de furia bărbatului cu care se afla. Însă, ca răspuns, bărbatul s-a năpustit asupra agentului de pază, aruncându-i câțiva pumni în față și plecând în compania celei care este probabil însoțitoarea sa.

 

Angajat ajuns la spital după ce a fost bătut de un client



Încă o agresiune asupra unui angajat al Atm din Roma, Italia, a fost pusă în scenă luni, puțin după ora 17.30, la stația Garibaldi a metroului, în direcția Bignami. Angajatul agresat, un bărbat de 34 de ani, a fost dus la spitalul de urgențe Fatebenefratelli în stare proastă și a fost externat cu un prognostic de zece zile.

Alarma de la centrul operativ 112 al companiei de transport a dus la intervenția agenților Polmetro, care nu au reușit însă să dea de urma persoanei violente. Ancheta se va concentra pe analiza imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere video pentru a-i da un nume.

Vez și: Muncitori români, tratați ca sclavi în străinătate. Silvia Dumitrache (ADRI): „Sunt femei duse la întrerupere de sarcină de către soțiile patronilor care le-au lăsat gravide“

 

Angajații se plând de serviciile poliției din Roma 



"Încă o dată - atacă într-un comunicat al Coordinamento Rsu Conciliazione M1 - instituțiile nu au reușit să ia nicio măsură concretă în favoarea acelor angajați care în fiecare zi prestează servicii în contact cu utilizatori periculoși, arătând puțin interes față de un fenomen în creștere.

Un fenomen care a ajuns deja din trecut în centrul unor întâlniri ad-hoc la Prefectură pentru a spori controalele pe traseele considerate de risc și pentru a face intervențiile poliției mai rapide și mai eficiente. Coordonarea Rsu își exprimă solidaritatea cuvenită cu colegul implicat și își rezervă dreptul de a lansa, împreună cu muncitorii, toate inițiativele cele mai incisive pentru a atenua aceste fenomene.”, se încheie nota conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel