Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Ambulanță dispărută de la spital: Un asistent medical a „împrumutat-o“ pentru a merge la club
WhatsApp
Un incident absurd în care a fost implicat un lucrător medical în vârstă de 30 de ani de la spitalul din Ancona: după ce și-a terminat tura, bărbatul a folosit ambulanța pe care o conducea pentru a merge la o discotecă împreună cu un prieten, fără să returneze vehiculul la spital. Bărbatul de 30 de ani s-a ales cu o plângere.

Ambulanța dispăruse și nimeni de la spitalul "Riuniti Torrette" din Ancona nu știa unde se află. În aceeași noapte, poliția și poliția rutieră au găsit-o parcată în fața unei discoteci din Civitanova Marche, în provincia Macerata. În schimb, șoferul, un lucrător medical în vârstă de 30 de ani, a fost surprins în interiorul clubului, dansând și distrându-se cu un prieten. Toate acestea în timp ce personalul spitalului se temea că a fost implicat într-un accident de mașină.

După cum a relatat Il Resto del Carlino, incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă 28 spre duminică 29 octombrie, după ce bărbatul de 30 de ani a transportat ultimul pacient din tura sa la spitalul Augusto Murri din Fermo. În loc să se întoarcă la spitalul din Ancona pentru a returna vehiculul, lucrătorul medical a decis să îl folosească pentru a-și lua un prieten și a conduce până la un club de noapte din Civitanova Marche, unde avea să își petreacă restul serii.

Italia. Ambulanță dispărută de la spital: Un asistent medical a „împrumutat-o“ pentru a merge la club

 

Vehiculul medical a fost depistat de autorități după scurt timp, parcat în fața discotecii 'Donoma' din orașul Macerata. Ofițerii l-au oprit apoi pe bărbatul de 30 de ani în interiorul clubului. La interogatoriul polițiștilor, șoferul a recunoscut că, în mod spontan, a decis să nu returneze vehiculul la spital după ce și-a terminat tura și că l-a folosit pentru a merge la discotecă. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Toate acestea după ce a făcut și o oprire acasă pentru a-și schimba hainele.

După ce au ascultat versiunea bărbatului, polițiștii l-au reclamat la Parchet pentru deturnare de mijloace de existență. În aceeași seară, operatorul a mai fost amendat de polițiști pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere. Poliția a confiscat ambulanța furată, care a fost returnată ieri la spitalul din Ancona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel