Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Alexandru a pus capăt vieții iubitei sale, Liliana: "Te fac bucăți și o să te trimit într-o valiză la mama ta, în Moldova“
WhatsApp
Un bărbat și-a înjunghiat mortal partenera, o tânără din Republica Moldova, din gelozie. Faptele înfiorătoare  s-au petrecut vineri, 23 septembrie 2022, în Spinea, Italia. Se pare că în casă era și copilul lor de patru ani.

„O să te fac bucăți și o să te trimit într-o valiză la mama ta. Acesta nu a fost un incident. Aceasta era regula în acea casă", a povestit o prietenă a victimei, Liliana P., femeia de 41 de ani ucisă zilele trecute de partenerul ei, Alexanandru Ianosi Andreeva Dimitrova, în Spinea, în regiunea Veneția.

"Odată a mers până acolo încât i-a spus: "Te voi tăia în bucăți și te voi trimite într-o valiză la mama ta în Moldova",  mai spus femeia, potrivit FanPage.

Vezi și: Italia. Un român și-a înjunghiat mortal partenera din gelozie, în timp ce fiul lor în vârstă de 4 ani dormea

Lilia P. este femeia de 41 de ani ucisă zilele trecute la Spinea, în Veneția, de către partenerul său Alexanandru Ianosi Andreeva Dimitrova, 35 de ani, în locuința lor, în ciuda faptului că era prezent și fiul lor de 4 ani.

După cum a relatat Il Gazzettino, femeia a povestit apropiaților relația dintre victimă și agresorul ei. Prietena ei a fost cea care a convins-o pe Lilia să depună o plângere împotriva bărbatului de 35 de ani, în momentul în care a fost amenințată din nou. "Toți știau că bărbatul era violent, toți știau că așa se va termina", a adăugat ea. Potrivit prietenei Liliei, "nu a fost o răpire, nu a fost o ceartă întâmplătoare. În casa aceea era regula".

Italia. Alexandru a pus capăt vieții iubitei sale, Liliana

 

Relația dintre cei doi nu a fost niciodată idilică, se pare că bărbatul a început să fie violent în 2016. Apoi, în 2018, odată cu nașterea copilului, lucrurile s-au înrăutățit. "Le-a obligat pe celelalte două fiice ale Lilianei să se mute", a continuat femeia, "cea mai mare, de 17 ani, a plecat să locuiască într-o comună învecinată, pentru că nu mai putea suporta climatul greu și abuzurile constante. Fata a încercat să o ia și pe mama ei cu ea, dar nu a avut noroc".

În august, Lilia a depus o plângere, dar apoi a retras-o. 'În august o trimisese la spital: palme, lovituri, pumni. Un adevărat asalt. Bine, ea își retrăsese plângerea, dar oare nu ar fi fost posibil să-l scoată oricum pe bărbat din casă? Au existat declarații, au existat răni. Ajunsese la urgențe', a mai spus prietena victimei.

 "Te fac bucăți și o să te trimit într-o valiză la mama ta, în Moldova“

 

Ea a concluzionat: "Liliana a fost o femeie bună, o persoană drăguță, o bună prietenă. Întrebați în jur: vă vor spune numai lucruri bune despre ea. Toată lumea este supărată, toată lumea mă întreabă cum este posibil ca Lilia noastră să nu mai fie acolo. Și chiar așa este. Iar vina aparține și celor care nu au vrut să vadă ce era sub nasul nostru, al tuturor".

Bărbatul, după ce a fost reținut, s-a închis în tăcere absolută, prevalându-se de dreptul de a nu răspunde. A fost transferat la închisoarea Santa Maria Maggiore din Veneția.

El a fost cel care a sunat la poliție după ce a măcelărit cu o lamă cadavrul femeii moldovence de 40 de ani. El i-a spus fiului său mic, care era prezent în casă în momentul crimei, că "mama a căzut".

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel