Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a găsit sfârșitul într-un șanț în timp ce fugea de carabinieri
WhatsApp
Un român, în vârstă de 44 de ani, a murit, sâmbătă seară, în Porto, Italia. El era pe un scuter și fugea de la un accident. S-a prăbușit într-un șanț și și-a pierdut viața.
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Tragedie în seara zilei de sâmbătă, 23 iulie. Fuga cu scuterul a unui român care a fost implicat într-un mic accident rutier în Porto, și pe urmele căruia plecase poliția, s-a încheiat cu un accident tragic într-un șanț. Românul a pierdut controlul scuterului și a murit. Ajutorul a fost inutil.

Italia. Tânăr român, găsit înecat într-un lac, după ce a fost dat dispărut. Familia sa e șocată: „Marius a fost atât de bun cu toată lumea“

 

Românul a fugit după ce a atins cu scuterul partea laterală a unei mașini

 

Povestea datează din seara zilei de sâmbătă, chiar înainte de ora locală 21:00. În Porto Mantovano, de-a lungul Cisei, și-a încheiat viața românul de 44 de ani, care locuiește de ani de zile în zona Mantuan, în Soave di Porto. Cu puțin timp înainte, românul a atins cu scuterul partea laterală a unei mașini, însă nu s-a oprit, dimpotrivă a accelerat mai tare. La volanul mașinii se afla o femeie care a chemat carabinierii. Fiind pe urma românului, carabinierii l-au urmărit, rămânând la o distanță de siguranță.

Goana durează până la sosirea în Roverbella, în Strada Fienili, unde românul de 44 de ani pierde controlul vehiculului, intră într-un șanț și moare pe loc. La fața locului au fost prezenți agenții de la Poliția Rutieră, pompierii și ambulanța. Din nefericire, nu a mai fost nimic de făcut pentru român, fiind declarat decedat la fața locului.

Italia. „Paula a plătit cu viața pentru că a încercat să se revolte”. Dreptate pentru prostituata româncă: Condamnări pe viață în dosar

 

Vezi și 

 

Muncitori români, eroi în Italia după ce au salvat un director din primărie: „Ieși afară acum!”

 

Câțiva muncitori români au devenit eroi în Italia după ce au salvat o femeie dintr-un autoturism cuprins de flăcări, în Bagnolo Mella, provincia Brescia. Femeia a fost salvată la timp datorită intervenției prompte a micului grup de muncitori români care în acel moment treceau, întâmplător, prin zonă. În doar câteva clipe, mașina femeii a fost devorată de flăcări. S-a întâmplat în după-amiaza devreme a zilei de joi în Bagnolo Mella, la semaforul de la intersecția dintre Via Gramsci și Via Pellico.

Femeia salvată este Carmela Boldrini, manager municipal din Bagnolo, unde este responsabilă de oficiul de stare civilă. Carmela se întorcea acasă după muncă și stătea la semafor. În acel moment, capota mașinii ei, un Chevrolet Captiva, a luat foc, iar muncitorii români, înarmați cu un stingător, s-au grăbit să stingă flăcările.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel