Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care locuiește cu chirie în casa unui conațional, a încercat să-l înjunghie pe proprietar
WhatsApp
Locatarii unui imobil din Bologna au alertat, ieri seara, în jurul orei 21.00, forțele de ordine, după ce dintr-un apartament se auzeau țipete și zgomote. La fața locului au ajuns polițiștii, care au găsit în apartamentul cu pricina doi cetățeni români în vârstă de 62 și, respectiv, 59 de ani, și un cetățean rus de 58 de ani.     oficial public după ce a fost găsit beat într-un apartament jefuit. S-a întâmplat ieri în jurul orei 21, când vecinii au sunat pentru că într-o clădire de apartamente au fost semnalate țipete și zgomote.
Italia. Un român, care locuiește cu chirie în casa unui conațional, a încercat să-l înjunghie pe proprietar

La intrarea în apartament, ofițerii l-au găsit românul de 62 de ani, care avea mai multe răni la braț și pe unele părți ale corpului.  Bărbatul de 62 de ani avea un cuțit, iar polițiștii au reușit să dezarmeze de arma albă. 

După legitimarea celor trei bărbați, polițiștii au reconstituit scena. Se pare că românul de 62 de ani era în stare de ebrietate, atunci când în apartament a ajuns proprietarul, cetățeanul român de 59 de ani.  

Deocamdată nu se știe din ce motiv bărbatul aflat în stare de ebrietate  devenit violent și  a început să-l amenințe pe proprietar. Mai mult, a încercat chiar să-l atace cu un cuțit. Văzând că nu a reușit să-l rănească, și-a vărsat furia pe obiectele de mobilier din cameră și și-a provocat mai multe răni. Până la urmă, în altercație și românul de 59 de ani, proprietarul apartamentului, a fost rănit ușor la un braț, scrie bolognatoday.it.

Prezența polițiștilor nu l-a liniștit pe bărbatul agitat, care a continuat să-i amenințe și pe ei. Prin urmare, agresorul a fost reținut, fiind denunțat pentru rănire, amenințări și opunerea rezistenței în fața unui om al legii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel