Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un microbuz cu români s-a răsturnat: Mai multe victime
WhatsApp
Un microbuz cu români la bord s-a răsturnat, ieri, în Catanzaro, capitala regiunii Calabria din Italia.
Italia. Un microbuz cu români s-a răsturnat: Mai multe victime. FOTO: calabrianews.it

O echipă a Detașamentului de Pompieri a comandamentului Catanzaro a intervenit, ieri, în jurul orei locale 19:30, pe Viale De Filippis în apropierea benzinăriei Q8 pentru un accident rutier.

Șoferul unui microbuz Opel Vivaro, cu nouă locuri, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe banda opusă. S-a răsturnat pe carosabil, din motive încă în curs de investigare. Cinci pasageri de naționalitate română erau la bord. Ei au fost răniți ușor și încredințați personalului sanitar Suem118. Românii răniți au ajuns la spital cu două ambulanțe.

Intervenția pompierilor a ajutat la punerea în siguranță a traficului și a microbuzului. Poliția rutieră a fost la fața locului și au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

 

Vezi și 

 

Microbuz cu români și trei mașini, implicate într-un accident la ieșirea spre Nădlac

 

Un microbuz de transport persoane şi trei autoturisme au fost implicate într-un accident, în această dimineață, în municipiul Arad, iar nouă răniţi au fost preluaţi şi transportaţi la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că accidentul a avut loc la ieşirea din municipiu spre Nădlac, în faţa fostei fabrici Indagrara.

S-au deplasat la faţa locului mai multe echipaje ale Serviciului de de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.

„Au plecat spre UPU trei victime cu trei ambulanţe şi cinci victime cu autospeciala de transport victime multiple. De asemenea, încă o victimă cu SMURD Terapie Intensivă Mobilă", a precizat Pleşca.

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel