Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânără, atacată de cel puțin 30 de străini: Au înconjurat-o și au împins-o chiar în centrul orașului Milano - VIDEO
WhatsApp
O tânără, în vârstă de 19 ani, a fost atacată de cel puțin 30 de tineri străini în noapte de Revelion, în Piazza Duomo din Milano, Italia. 
Italia. Tânără, atacată de cel puțin 30 de străini violenți: O înconjoară și o împing chiar în centrul orașului Milano - VIDEO

În videoclipul postat pe rețelele de socializare se observă momentele agresiunii asupra tinerei de către cel puțin treizeci de băieți. Poliția folosește filmările pentru a-i identifica pe cei vinovați. Aproximativ cincizeci de secunde de imagini neclare, dar suficient pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în noaptea de Revelion în Piazza Duomo din Milano.

Era ora 01:30. Pe măsură ce festivitățile de Revelion se apropie de sfârșit, o tânără de 19 ani este atacată de un grup de tineri străini care o hărțuiau. În videoclipul publicat pe paginile de socializare ale paginii Milanobelladadio se observă cum o tânără cu o geacă roșie este înconjurată de cei aproximativ 30 de tineri. Cineva încearcă să-i oprească. Mai mult de atât, cineva țipă: „Nu, nu, nu, o, e fată!”. Însă, fără rezultate. Grupul se leagănă, o urmează în timp ce ea încearcă să scape, o vânează. Ea ajunge din nou scufundată de mulțimea de tineri. Abia la finalul filmului se observă cum jacheta roșie a fetei se vede din nou. Tânăra este prăbușită la pământ, protejată de scuturile oamenilor legii.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

 

 

Fata a crezut că este vorba despre un jaf și le-a dat geanta

 


Videoclipul publicat pe rețelele de socializare a fost obținut de bărbații din Milan Mobile Squad, care prin analiza imaginilor - pe lângă cele ale numeroaselor camere publice care monitorizează piața - încearcă să identifice autorii atacului.

ATENȚIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Victima a spus agenților care au intervenit că violența a început după ce s-a distanțat pentru scurt timp de prietenii ei. Tocmai în acel moment în care tânăra era izolată, grupul de cel puțin 30 de tineri atacă: o înconjoară, o împing, îi rup geaca. La început se gândește că este un jaf și își predă geanta pentru a liniști grupul, dar nu este suficient. Doar intervenția polițiștilor care păzeau piața a reușit să oprească atacul. Grupul se dispersează, în timp ce victima este mai întâi salvată, apoi dusă la spital.

 

Se emite ipoteza violenței sexuale „de grup”

 

Parchetul din Milano investighează ipoteza unei infracțiuni de violență sexuală. Cercetările sunt conduse de echipa mobilă din Milano.

Din ceea ce s-a stabilit până acum în dosar, coordonat de departamentul condus de procurorul Letizia Mannella, se emite ipoteza violenței sexuale „de grup” care constă, potrivit codului penal, „în participarea, a mai multor persoane adunate, la acte sexuale și violență”.

Teoretic, potrivit jurisprudenței, toți cei care au înconjurat-o pe tânăra de 19 ani ar putea fi acuzați de infracțiune. Atâta timp cât cei care au participat au fost conștienți de faptul că tinerii cei mai apropiați victimei se angajează în abuzuri sexuale sau i-au îndemnat într-un fel pe alții să le comită. Anchetatorii, prin imaginile camerelor din zonă dar și cu achiziționarea de videoclipuri precum cel publicat pe rețelele de socializare, îi identifică pe cei care au participat la violențe.

Atacatorii reușiseră să fugă înainte de intervenția polițiștilor, care veniseră să o ajute pe fată. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel