Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Șofer român, mort într-un teribil accident: Cristian a fost ucis nevinovat pe o autostradă
WhatsApp
Cristian D., un român în vârstă de 46 de ani, a murit în această dimineață într-un accident teribil pe A14 Nord, lângă Imola, provincia Bologna, regiunea Emilia-Romagna din Italia.
Autostrăzile „inteligente” nu funcționează. Tehnologia "salvatoare de vieți" nu reușește să detecteze patru din zece vehicule avariate FOTO: captură video e-tv.it

Conducând un SUV, a lovit mai întâi o mașină provocând moartea șoferului român, apoi a lovit o altă mașină și un camion, iar în cele din urmă a încheiat cursa răsturnându-se în mijlocul drumului. Aceasta este reconstrucția accidentului mortal care a avut loc în jurul orei 8 în această dimineață pe A14 Nord, lângă Imola.

Cristian D. locuia la Rimini împreună cu soția sa și se deplasa la Bologna cu un Opel Astra care a fost lovit de SUV, un Jeep Compass condus de un bărbat de 61 de ani, care a suferit răni de gravitate medie în accident. Nimic de făcut în schimb pentru român. Salvat de medicii 118, acesta a murit în timpul transportului la spital.

Italia. Trei români, haos la păcănele: Au folosit autobuzul drept berbec și au furat banii după ce au distrus totul în jur

Bărbatul care a condus Jeep-ul, un șofer profesionist bolognez rezident în Castel San Pietro, este internat în spitalul Maggiore și este cercetat pentru omor rutier în dosarul transmis parchetului de poliția rutieră Bologna Sud, care s-a ocupat de constatările accidentului dramatic.

Pe porțiunea de autostradă în această dimineață au fost încetiniri și, dintr-o primă ipoteză, șoferul SUV-ului care circula pe banda rapidă ar fi ajuns cu viteză mare, lovind violent de Opelul care se afla pe aceeași bandă. Accidentul, precum și intervenția ulterioară a salvatorilor și a poliției, au provocat apoi și mai multe neplăceri traficului, cu o coadă care a ajuns la 10 kilometri între Imola și Bologna.

Italia. Contrabandiști români, evaziune de 27 de milioane de euro: Aduceau marfa în autocare, TIR-uri sau în mașinile personale

 

Șofer român, mort în Italia într-un accident cumplit

 

Săptămâna trecută, pe 1 iulie, un alt accident mortal a avut loc pe A1, la Reggio Emilia, cu patru camioane implicate. Șoferul unuia dintre camioane, de naționalitate română, și-a pierdut viața. 

Impactul a avut loc cu puțin timp înainte de ora două, la kilometrul 153, în direcția Bologna, pe tronsonul Modena al autostrăzii Autostrada del Sole. Coliziunea a fost extrem de puternică, iar unul dintre șoferi a decedat. El a rămas blocat în habitaclul zdrobit în urma coliziunii, fiind eliberat de pompierii din Reggio Emilia, care au intervenit cu două echipaje.

Italia. O badantă româncă concediată, scandal monstru ca să o scoată afară pe noua îngrijitoare: „Acesta este postul meu!”

Din păcate, personalul medical de la 118 nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Victima, cetățean român, avea 64 de ani și locuia la Roma. Bilanțul accidentului cuprinde trei persoane rănite, două cu răni grave și una cu răni ușoare. Polițiștii de la Polstrada Modena Nord s-au ocupat de anchetă. Pentru a permite desfășurarea în siguranță a operațiunilor de ajutor, tronsonul de autostradă a fost închis. 

Patru ore mai târziu, a avut loc un alt accident, tot pe A1 Milano-Napoli, între Sasso Marconi și Sasso Marconi Nord. Și în acest caz, au fost implicate vehicule grele: două camioane și un autocar. Cel puțin 24 de persoane au fost rănite, inclusiv un copil de 10 ani.

Italia. 17 români, expulzați după o escrocherie de proporții. Cum profitau de generozitatea turiștilor ca să se îmbogățească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel