Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românca dispărută după ce a plecat de la serviciu a fost găsită fără suflare: Anica era mamă a patru copii
WhatsApp
Anica Panfile, românca de 31 de ani dispărută de acasă de joi, a fost găsită fără viață, ieri dimineață, în râul Piave din localitatea Spresiano, provincia Treviso, regiunea Veneto din Italia.

Anica, mamă a patru copii, a dispărut de joi, după ce a plecat de la serviciu. Soțul ei a fost cel care a dat alarma, după ce femeia nu a mai ajuns acasă. Anica locuia în Treviso din regiunea Veneto, Italia. Autoritățile locale, prin Prefectură, au declanșat ample operațiuni de căutare pentru a o găsi.

Anica Panfile, românca dispărută fără urmă de trei zile în Italia. Familia disperată: „Purta un trening gri”

 

Cauza morții româncei, învăluită în mister

 

Din nefericire, un pescar a anunțat carabinierii, ieri dimineață în jurul orei locale 11:00, că un trup neînsuflețit plutește pe răul Piave. Ajunși la fața locului, pompierii au recuperat cadavrul și l-au identificat ca fiind al Anicăi Panfile. 

Cauza morții ei este încă învăluită în mister. Trupul neînsuflețit este acum la dispoziția autorității judiciare: va fi examinat de medicul anatomopatolog Alberto Furlanetto.

Potrivit unor surse din presa din Italia, trupul neînsuflețit al româncei ar avea răni. Probabil că va fi dispusă o autopsie care va clarifica cu exactitate cauza morții.

Ancheta este în curs.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG      

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel