Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Rezultatul autopsie româncei găsită moartă în casă: Cristina nu a fost ucisă
WhatsApp
Cristina Diac, românca de 48 de ani găsită moartă sâmbătă în casa ei din via Orgiero din Sampierdarena, în nord-vestul Italiei, a murit din cauze naturale. Autopsia respinge ipoteza crimei. 

Se pare că românca nu a fost ucisă de soțul ei, ci de o complicație a cirozei hepatice. Ipoteza morții naturale reiese din primele concluzii ale autopsiei efectuate ieri după-amiază asupra trupului neînsuflețit al româncei și ușurează semnificativ presiunea exercitată pe partenerul victimei, Adrian, în vârstă de 53 de ani, care s-a declarat mereu nevinovat. Bărbatul se află în închisoare pentru maltratare și cercetat și pentru uciderea voluntară a Cristinei.

Autopsia femeii, dispusă de procurorul Gabriella Marino, a fost efectuată ieri, între orele 15:00 și 17:00, de medicii legiști Marco Ventura și Davide Bedocchi, care au efectuat și inspecția în casa din via Orgiero imediat după tragedie. La examenul de autopsie a participat în calitate de consultant și Marco Salvi, expert juridic, desemnat de avocatul Antonella Carpi care îl apără pe Adrian.

Italia. Româncă, găsită moartă în casă. Soțul a dat alarma, iar anchetatorii cred că el a ucis-o pe Cristina

 

Cristina suferea foarte mult de zile întregi 

 

Moartea româncei poate să fi fost cauzată de ruptura unui varice, a unui vas de sânge în esofag, o complicație deloc neobișnuită la persoanele cu ciroză hepatică severă precum cea de care suferea Cristina.

Italia. O badantă româncă concediată, scandal monstru ca să o scoată afară pe noua îngrijitoare: „Acesta este postul meu!”

S-ar putea ca soțul să mai fie nevoit să răspundă pentru infracțiunea de maltratare a soției, motiv pentru care a fost arestat, după cum reiese dintr-o plângere anterioară pentru care bărbatul a fost pus sub acuzare și prin mărturia proprietarului imobilului.

Nu numai atât. Adrian va trebui să explice de ce nu a cerut intervenția unui medic având în vedere starea gravă a Cristinei care, potrivit proprietarului casei și coleg de cameră a cuplului, suferea foarte mult de zile întregi și scuipa sânge.

Italia. O zi liniștită s-a transformat într-un coșmar pentru doi părinți români: Fetița lor, accidentată după ce a scăpat din mâinile mamei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel